- 48,705
- 53,259
- 113
Gönder paramı
yapay zeka sonuçta denemek için bastım şimdi paylaşırım biri kaybeder falan üzmek istemedim kazandım da söylüyorum şimdiSöylemedin bnu bize söyleseydn bizde kazanırdık
Freebet cekimi max 500 tl miydi
Arkadas senin şansndayapay zeka sonuçta denemek için bastım şimdi paylaşırım biri kaybeder falan üzmek istemedim kazandım da söylüyorum şimdiyok 100 yatır 250 çek şartı vardı
Para neredeArkadas senin şansnda
ulan gumar hep tersten qüler bize zaten🤣
Ödemio sitePara nerede
Canlıya novasky parası deÖdemio site
Cektiqşn skntıya deqdimi🤣hele lyon maçında 2-1 oldu 90+7 de 3. golü attılar 250 lira için stres yaptım anasını satayım juventus maçı zaten sıkıntıydı adamlar 4 gol attılar 3 ü iptal oldu 2 penaltı verilmedi![]()
![]()
Dedim red verdi sebebe bak nenemin adına olan hesaba cekiom sanki🙄Canlıya novasky parası de
Hayat senide cok yıpratmıs,devrimci kardesdeğmedi de para lazım işte![]()
![]()
Nasıl sevinilmez gardaş,, teprikler .garibanlık işte 500 liraya seviniyoruz .d
hiç sorma 27 yaşı görmeden psikolojiyi bozduk bipolar falan ne ararsan .dHayat senide cok yıpratmıs,devrimci kardes
🤣
eyvallah kralNasıl sevinikmez gardaş,, teprikler .
Yokluğu çeken bilir
Daa yaşın qenc yol uzun🤣hiç sorma 27 yaşı görmeden psikolojiyi bozduk bipolar falan ne ararsan .d
Deme yaw..27 yaşmi...hiç sorma 27 yaşı görmeden psikolojiyi bozduk bipolar falan ne ararsan .d
Eko sabah kaldigimda o para hesabımda olsun nasıl cekicdksen çek beni bağlamaz nokta bbDaa yaşın qenc yol uzun🤣
Senin kaç..?Daa yaşın qenc yol uzun🤣
Siteye sövünce qönderdiler valla billa😂Eko sabah kaldigimda o para hesabımda olsun nasıl cekicdksen çek beni bağlamaz nokta bb