- 31,884
- 13,775
- 113
Aaa ayıp edion kardo sorsan ne alacaqinu soylerdijCenemin yayini skm etiketlemeyin beni daha yazmiyommmmmmm
Aaa ayıp edion kardo sorsan ne alacaqinu soylerdijCenemin yayini skm etiketlemeyin beni daha yazmiyommmmmmm
1.5 1.5 1 gittiiii eko atesle zararimi hemen hepsi senin yuzundenAaa ayıp edion kardo sorsan ne alacaqinu soylerdij
Muro sana uysak donsuz kalacaz kesinSapla lever hadi m
Benm 1.5 k zarar var kim verecek hesabını1.5 1.5 1 gittiiii eko atesle zararimi hemen hepsi senin yuzunden
Muro atacakmış sana leverkusen 1.5 olursaBenm 1.5 k zarar var kim verecek hesabını
Ona kalırsak kilotlu çorap qiyer otobana cikarizMuro atacakmış sana leverkusen 1.5 olursa![]()
Tmm bin dolar atıldıİlk yari 2 0 biter lever not
İlk ben seni alirim arabaya eko kafana takma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ona kalırsak kilotlu çorap qiyer otobana cikariz
Hemen konum atıldıİlk ben seni alirim arabaya eko kafana takma 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Traş olmadan gelme eko yalayamam 🤣🤣🤣Hemen konum atıldı
Attiramassan artırırlar qulum 😘😘Birazdan burdayım attırır 2 golde görün levere
Muro netflix te ki bilim kurgu filimlerine fazla bakiyorsunBirazdan burdayım attırır 2 golde görün levere
Etek altı etek üstü şimdi purmuzle yakacam dk si 200 dolarTraş olmadan gelme eko yalayamam 🤣🤣🤣
Krize girdim sus 🤣🤣🤣🤣🤣🤣Etek altı etek üstü şimdi purmuzle yakacam dk si 200 dolar
O kdr kayibin üstüne ne ypck başkaKrize girdim sus 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Mironun aklina uyup leverkusen iy0 alsak zarar kalmazdiO kdr kayibin üstüne ne ypck başka