- 6,986
- 3,426
- 113
@fearjr1992 teşekkürler kral @ahmetc10 ahmetim kesene bereket daha güzel kazancın olsun
Tamam kanka iban sallıyorum ben sana haberleşirizDağıtımı yaparsın knka sana atarım para gelince @fearjr1992
Helal Ahmet kazandığını fazlasını dagitdin şansın daim olsunDağıtımı yaparsın knka sana atarım para gelince @fearjr1992
Özelden bi kişiye daha sözüm vardı. 200 de ona atarsın knka. Bana sadece 200 kaldı rol de 😅 😅Tamam kanka iban sallıyorum ben sana haberleşiriz
Ben istemiyorum 700 kalsın sana kanka dağıtımı çözerim 3,20 gidiyor ona göre hesap et at bana arkadaşlar da iban atsın dm den lütfenKnka 300 tl atsam olur mu vallahi kazanç çok düşük bana 400 kalıyo sadece. Bu seferlik idare etsen beni
La oğlum 30 yılda bir roll tamamlıyorsun verme amq kimseye sövecem ağır şimdi bakÖzelden bi kişiye daha sözüm vardı. 200 de ona atarsın knka. Bana sadece 200 kaldı rol de 😅 😅
Kankacım lütfen bana iban atar mısın 300 sana rol sözüm var zaten lütfenBen istemiyorum 700 kalsın sana kanka dağıtımı çözerim 3,20 gidiyor ona göre hesap et at bana arkadaşlar da iban atsın dm den lütfen
Attım kanka😂@fatihgs1905 iban atacak mısın polis mi çağıralım ?
Çekim bekliyoruz gelsin atıcam l@fearjr1992 iban attım kral dm den
Ben açmayacam slota giricem 500 olursa Betcool freebet alıp açarım sjsjjdkdDostlar lütfen ödül alan roll açsın ricamızdır seviliyorsunuz umarım başarır bir nebze çekim yaparsınız 🖖