- 26,396
- 16,418
- 113
Worthing lider rakibi sonuncu evinde 2 0 yeniliyor ve ben 2.5 dan batacam nasıl hikayeForest 1 gol tonbridge 1 gol
Worthing lider rakibi sonuncu evinde 2 0 yeniliyor ve ben 2.5 dan batacam nasıl hikayeForest 1 gol tonbridge 1 gol
Selamsabah ne zamandır parayla oldu kiYanlışlıkla da olsa bi kupon tuttursam selamlısabahlı olacaz da olmuyor
He la worthing kalmışSon maça kaldı
Attıracam şimdi allem gullemSon maça kaldı
Foruma pek bakmıyorum ya dayı oldum 1 haftadır yeğenle takılıyorum ilk yeğenim o yüzden heyecanlıyım 🤣Selamsabah ne zamandır parayla oldu ki
Allah analı babalı büyütsün ,bizlere de nasip etsin kankaForuma pek bakmıyorum ya dayı oldum 1 haftadır yeğenle takılıyorum ilk yeğenim o yüzden heyecanlıyım 🤣
Yazıklar olsun artık etikette atmıyorGelin tebrik edin la utanmazlar @AllanSaintMaximin @Barrios
İban atarken ederiz kanka kazanç neGelin tebrik edin la utanmazlar @AllanSaintMaximin @Barrios
Allah herkese böyle amatör şansı versin. İbanim var sendeGelin tebrik edin la utanmazlar @AllanSaintMaximin @Barrios
Çerez parası kanka jojo kod ne verirİban atarken ederiz kanka kazanç ne
Sen bişe dememiştin ki kanka yoksa biliyosunYazıklar olsun artık etikette atmıyor
5 maça 20 lira bastım demeÇerez parası kanka jojo kod ne verir