- 26,403
- 16,421
- 113
Klasik yaşamaya çalışmanın verdiği mutsuzlukNe oldu gene mod düşük
Klasik yaşamaya çalışmanın verdiği mutsuzlukNe oldu gene mod düşük
Bol bol şanslar dostŞöyle çılgın bir beklentim var ilk çeyrekten. Gelirse ulaşırız bi kaç kişiye
Bol şans reiaŞöyle çılgın bir beklentim var ilk çeyrekten. Gelirse ulaşırız bi kaç kişiye
Keyfim yok ya gelirse @DubaiÇikolatası na verYok öyle olmuyo
Ya bi sus karartma içimiziKlasik yaşamaya çalışmanın verdiği mutsuzluk
Sağol dost bol şanslar alalım hemen takibeGelirse @semi380 ve @Valenciennes e de 500 er garanti
Oo bizi unutmuşSağol dost bol şanslar alalım hemen takibe
Bol şanslar dostumŞöyle çılgın bir beklentim var ilk çeyrekten. Gelirse ulaşırız bi kaç kişiye
Sağol enişte. Deniyoruz kendi çapımızda bişeyler elbet bi gün tuttururuz dün tek ribaunddan gitti 3lü kombineBol şanslar dostum
İnşallah bakalımSağol enişte. Deniyoruz kendi çapımızda bişeyler elbet bi gün tuttururuz dün tek ribaunddan gitti 3lü kombine
Bol şanslarŞöyle çılgın bir beklentim var ilk çeyrekten. Gelirse ulaşırız bi kaç kişiye
ya hak 😁Şöyle çılgın bir beklentim var ilk çeyrekten. Gelirse ulaşırız bi kaç kişiye
11 rib çekti maç sonuSağol enişte. Deniyoruz kendi çapımızda bişeyler elbet bi gün tuttururuz dün tek ribaunddan gitti 3lü kombine
Üfürüğün ayarını tutturamıyorum bir türlü dost.@Malatyali44 arif bey şu adamları okuyup üfleyin maç başlamak üzere
Bol şansŞöyle çılgın bir beklentim var ilk çeyrekten. Gelirse ulaşırız bi kaç kişiye
Enişte sınırlı bugünİnşallah bakalım
Boyun devrilsin hemi @Malatyali44 Arif hoca uflesin seni@Malatyali44 arif bey şu adamları okuyup üfleyin maç başlamak üzere