Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ahmetcansarac61 / Kasa 1k Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,160
113
Senin canın sağolsun erhanim, elbet bir gün diyelim ikimiz için de. Düşünmen yeter güzel kardeşim
Dun denedik olmadı ama bu olmucak anlamına gelmiyor eskiden 3 5 alsam yeter diyordum ama suan 3 5 bizleri kurtarmıyor maalesef bi 50 100 bandına gelsem yeter dicem de bakalim ne zman olacak pauah senin kredi ne oldu

vurucu999

Sakın bir çiviyi küçümseme
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,369
13,488
113
Dun denedik olmadı ama bu olmucak anlamına gelmiyor eskiden 3 5 alsam yeter diyordum ama suan 3 5 bizleri kurtarmıyor maalesef bi 50 100 bandına gelsem yeter dicem de bakalim ne zman olacak pauah senin kredi ne oldu
Reelden yakın bir arkadasim.imdadima yetişti bugün. Ek hesabindan çekti verdi sağolsun. 1 ay zaman kazandik. Bakalım neler olacak dost 😂

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,160
113
Reelden yakın bir arkadasim.imdadima yetişti bugün. Ek hesabindan çekti verdi sağolsun. 1 ay zaman kazandik. Bakalım neler olacak dost 😂
Snaa 1k atayim dost jokeri al 2 tane kombin yaptım onlara basarsın beni no bonus yapmışlar puaha alamıyorum artık saglam 3lu 2 kombin yaptım 1 tanesi de gelse sende sans parani alırsın suan elimden başka birsey gelmiyor dost puaah

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Müjgan şairi dost :) sen kelamı nakışla süslerken, biz sadeliğin tahtını kurduk varolasın
Estağfurullah üstat bizde bi numara yok gönülden dile, dilden tele dökülür kelamımız. Çok okumaya gayret ediyorum. Çoğu zaman enstrüman da çalıyorum. Renkliligimiz ondandır vesselam.

vurucu999

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,369
13,488
113
Snaa 1k atayim dost jokeri al 2 tane kombin yaptım onlara basarsın beni no bonus yapmışlar puaha alamıyorum artık saglam 3lu 2 kombin yaptım 1 tanesi de gelse sende sans parani alırsın suan elimden başka birsey gelmiyor dost puaah
Gel dm kankam

vurucu999

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,369
13,488
113
Estağfurullah üstat bizde bi numara yok gönülden dile, dilden tele dökülür kelamımız. Çok okumaya gayret ediyorum. Çoğu zaman enstrüman da çalıyorum. Renkliligimiz ondandır vesselam.
Gönül sazının ustası Arif efendi, kelamın telden değil gönülden dökülsün daima, ama dikkat eyle çok renk katmayasın, kavs-ı kuzah olursun mazallah 😂

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,737
33,045
113
benden de alırız ama 30 dk sonra erho soyalım jokeri ahaha nba varmı nba :D

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,160
113
güncel 9 kere çekim yaptım 13 kere yatırım sadece 1000-1000 aldım erho beni nb yapmadı seni neden yapıyor anlamadım la
4 defa üst üste 5k ustu cekim yaptım beni buyuk balık zannettiler herhalde o sitenin bonsuu çok güzel ama yine de bi şekilde almaya çalışıyorum baska hesaplardan boşa gitmesin diye puaha

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
41,737
33,045
113
4 defa üst üste 5k ustu cekim yaptım beni buyuk balık zannettiler herhalde o sitenin bonsuu çok güzel ama yine de bi şekilde almaya çalışıyorum baska hesaplardan boşa gitmesin diye puaha
tamam 1:45 gibi benim süre doluyor benden alırız 2 tane kombine ayarla 3 üstü oran garanti çekim olsun erho dediğine oynarız yüzdemi alırım koyarsak haberin ola beleşe bonusss yok qjenjqweqnj :D

vurucu999

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,369
13,488
113
Bir de betvakti var kanka bunun aynısı ama tek farkı min çekim 5 k

vurucu999

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,369
13,488
113
kanka o min çekim 5 k değil freebet 5 katı kıl tüy saçma sapan kural şartları var pişman oldum oraya attığıma zorla 5900 çekmiştim çok zorrrrla
Ben 1-2 kere attım da hiç çekime gidemedim valla bilmiyom 😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...