- 10,928
- 2,515
- 113
37
Totem yapıyor 😂😂😂 ama ne kadar yaparsa yapsın atamaz bunlar gitti son adımdaAhmette benim dm den sayıları sayıyor adamin rolu var burda saymıyor dm den sayıyor cildircam
Ben sen kork diye yapıyom la benim kupon won zatenAhmette benim dm den sayıları sayıyor adamin rolu var burda saymıyor dm den sayıyor cildircam
La bende 233 sayi bekliyorum korkutma beni puahaTotem yapıyor 😂😂😂 ama ne kadar yaparsa yapsın atamaz bunlar gitti son adımda
Benim baremi 3 çeyrekte geçerler bunlar çünkü bildiğin hayvanlar puahaBen sen kork diye yapıyom la benim kupon won zaten
Gözün kaldı zaten yattı kupon kem gözlü kenafir zındık puhahaaaa@ahmetcansarac61 la burda saysana sayıyı benim dm den sayi s
Murat kuponunu gördüm kaçmadı gözümden dost tek yiyen tek ölür puaba
Sende yattın girmeyin Solomon’a girin diyoruz 😂La bende 233 sayi bekliyorum korkutma beni puaha
Salla lo ne umursuyon ben umursamıyorum zaten herkesinki de takip edilmez karaktersiz adam da çok var burdaKumar oynucak paran olsun diyorum bende kani bes kuruş etkiyen adamjn rolüne giriyoruz adam da iki kuruş var diye yaptıkları tavırları görünce çileden çıkıyorum hiç değilse kumar oynucak paramız olsun kimseye sinyal de yapmayalım artik
La kızgın atma bana ben sna be yaptim hani dostuk puahaGözün kaldı zaten yattı kupon kem gözlü kenafir zındık puhahaaaa