- 39,537
- 33,672
- 113
Cemsine rol parası mi atılır aq tek maça 5 orandan rol açıyorCemsin arada yaralı parmağa işe kardeşim öyle olmuyor sürekli hep bana hep bana
Cemsine rol parası mi atılır aq tek maça 5 orandan rol açıyorCemsin arada yaralı parmağa işe kardeşim öyle olmuyor sürekli hep bana hep bana
Bu iki arkadaş bastan beri takip etmiş dost eger takip olmasa odul de verilmezdi listede sıkıntı yok gibi sende dağıtan adamsin işleyişi biliyorsunLan varya arkadaşim olmasan bişey derdimde neyse iyi geceler beyler
Dostum ben yiyorum derken sigarayı çok içiyorum manasında dedim ama yanlış anlasildimAt iban. Çok bişe kazanamadık bak darılan bile oldu
Dürüst insan sevseydik osimheni severdik kardeşimVakitlerini çalsam daha mı kardeşim, bu millet dürüst kumarcıyi sevemedi gitti
Konumu tek takip eden kişi o olsa , bahsi gelmeye yakın konuyu kitlerim yine atmamCemsine rol parası mi atılır aq tek maça 5 orandan rol açıyor
Yok yok anladımDostum ben yiyorum derken sigarayı çok içiyorum manasında dedim ama yanlış anlasildim
Ben siteye para yatırdığından beri takipteydim erhanımBu iki arkadaş bastan beri takip etmiş dost eger takip olmasa odul de verilmezdi listede sıkıntı yok gibi sende dağıtan adamsin işleyişi biliyorsun
Kesene bereket dost ödülüm geldiYok yok anladım
Prestij parası mı attıKesene bereket dost ödülüm geldi
Valla dost 2 lira para aldı çok alsa hepimiz çokerdik te 2 kişi ye amca odul verilir yani sende biliyorsun hasim rol açsın o sana ulaşır benceBen siteye para yatırdığından beri takipteydim erhanım![]()
Şakasına takılıoz dostValla dost 2 lira para aldı çok alsa hepimiz çokerdik te 2 kişi ye amca odul verilir yani sende biliyorsun hasim rol açsın o sana ulaşır bence
Ohoo benim ödül geldi de kaybettim bile 🥸@ahmetcansarac61 ödülüm geldi çok teşekkür