- 21,880
- 18,048
- 113
2 Metin foruma fazlaydı zaten dostIcardi gibi formsuzdu
Shellacta okan hoca gibi yedeğe çekti dost
2 Metin foruma fazlaydı zaten dostIcardi gibi formsuzdu
Shellacta okan hoca gibi yedeğe çekti dost
Çok boş geçtiler hem deBak yine boş geçiyolar
2 miz ödül kazanmışız @AllanSaintMaximin yaz bakalım dosta özelden etiket atmışKraxlinho banlanırken şey dedi mi acaba. Adam gibi adam 6 kişiyle beraber banlayın beni @Enişte @AllanSaintMaximin
Öbürkü gitmeliydi diyenler butonu2 Metin foruma fazlaydı zaten dost
1905 nerde vurdu mu naptı2 Metin foruma fazlaydı zaten dost
ahaaa bol şans diliyorum canım 😁Adım 1
İzlesen çok kötüler sayıyı bırak top çembere değmiyorBarem 135.5 son 22
Fark 4 güzel
İzliyorum reis messengerdanİzlesen çok kötüler sayıyı bırak top çembere değmiyor
Vurmuş ta olabilir vurulmuşta olabilir. Dünya hali dost hersey gelir insanoğlunun başına. Metin olmak gerek1905 nerde vurdu mu naptı
Bu saatlerin demirbaşıdır kendisi
Hani kardeşim hangi konuya girecemizi şaşırdık hala tık yok2 miz ödül kazanmışız @AllanSaintMaximin yaz bakalım dosta özelden etiket atmış
Senin ağzını açmanı bekliyorlarmış bak nasıl sokuyorlarİzlesen çok kötüler sayıyı bırak top çembere değmiyor
Gurur yaptılar 😀Senin ağzını açmanı bekliyorlarmış bak nasıl sokuyorlar
Çekim geldi mi Ahmet kardeşimHani kardeşim hangi konuya girecemizi şaşırdık hala tık yok
Vurdurmuş diye okudum gece geceVurmuş ta olabilir vurulmuşta olabilir. Dünya hali dost hersey gelir insanoğlunun başına. Metin olmak gerek
Batmamaya çalışıyoruz şu an enişte daha durum kritikÇekim geldi mi Ahmet kardeşim
Yok 2 zurna dürüm e vurdurmuş. Tövbe estağfurullah. Bi abdest alıp tövbe et çabuk.Vurdurmuş diye okudum gece gece
Arif efendi bi oku üfle bizi kendimize gelelim