- 26,403
- 16,421
- 113
Bütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Ekli dosyalar
-
71.6 KB Görüntüleme: 52
Bolsans dostBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Nasıl kazansın bu kupon Allah için oynadığın maçlara bakBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Bol şans dostBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Kazanmıs galıba terbıklerBolsans dost
gelmiş kupon mu bu dostBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Kazandı da attım kankaNasıl kazansın bu kupon Allah için oynadığın maçlara bak
Evet üstadgelmiş kupon mu bu dost
Helal dost gelmiş buKazandı da attım kanka
Garantıye almıs djjdjdjdjdKazandı da attım kanka
Tebrikler reis daim olsunBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Hemen ağlama işine başlayacaktım iyi ki erken söyledimKazandı da attım kanka
Tebrikler ahmetBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Kankam sozunu tutar tebrıklerBütçe darlığından fazla basamadık. Paylaşmayınca kazanıyor. 3 arkadaşıma ulaşacağım kabul ederlerse şayet
Tamam kanka kapımız açık bekliyoruzKazandı da attım kanka
ElendınNasıl kazansın bu kupon Allah için oynadığın maçlara bak