- 26,424
- 16,436
- 113
.
Son düzenleme:
Bol sans kardesmGönlü gereğinden fazla bol dostlara selam olsun. Dün çok gol olduğu için bugün kornere yöneldim. Gelirse aktif roll açanlardan 5 kişiye ulaşırım.
Bol bol şanslar dostGönlü gereğinden fazla bol dostlara selam olsun. Dün çok gol olduğu için bugün kornere yöneldim. Gelirse aktif roll açanlardan 5 kişiye ulaşırım.
Bol şans knkaGönlü gereğinden fazla bol dostlara selam olsun. Dün çok gol olduğu için bugün kornere yöneldim. Gelirse aktif roll açanlardan 5 kişiye ulaşırım.
Bol sanslar dostGönlü gereğinden fazla bol dostlara selam olsun. Dün çok gol olduğu için bugün kornere yöneldim. Gelirse aktif roll açanlardan 5 kişiye ulaşırım.
Bol sanslar kardesimGönlü gereğinden fazla bol dostlara selam olsun. Dün çok gol olduğu için bugün kornere yöneldim. Gelirse aktif roll açanlardan 5 kişiye ulaşırım.
Bol dansGönlü gereğinden fazla bol dostlara selam olsun. Dün çok gol olduğu için bugün kornere yöneldim. Gelirse aktif roll açanlardan 5 kişiye ulaşırım.
Bol şansGönlü gereğinden fazla bol dostlara selam olsun. Dün çok gol olduğu için bugün kornere yöneldim. Gelirse aktif roll açanlardan 5 kişiye ulaşırım.
Sağlık olsun reisAtalanta maçı ilk yarı 7 korner çıktı. Maç 9 kornerde kaldı.
Tottenham maçı 73.dakika 9 korner oldu. Uzatmalarla birlilte 23 dakika da son korner çıkmadı
Diğer 2 maç kazanmıştı.
Lose burası kilit @Daimon