- 16,697
- 14,501
- 113
Ahmet parayı bulunca unuttun hemen insanları he 😂😂Yenilik iyidir abi
Ahmet parayı bulunca unuttun hemen insanları he 😂😂Yenilik iyidir abi
La kim sana bişey diyo kafayı mı yediniz dm atan filan varsa söv anasını gitsinArkadaşlar ben ana para gelirse 3 kişi demedim 3 u gelirse 3 kişi dedim valla ilk rolüm burnundan geldi tobe birdaha
Yok la abi valla 1 k yatırdım onuda betgar aradı sabah 2 k ekledilerAhmet parayı bulunca unuttun hemen insanları he 😂😂
Pusuda bekliyoz kankaAhmedim atarsa roll açarız herkese ulaşırız. Kimseyi üzmeyiz
Dost sana demedim valla psikolojim bozulduLa kim sana bişey diyo kafayı mı yediniz dm atan filan varsa söv anasını gitsin
Allah daha cok versin dostum İyi güzel sakin sakin tskılYok la abi valla 1 k yatırdım onuda betgar aradı sabah 2 k eklediler
Senin psikolojin düzelmesi için benim yanıma gelmen lazım tek duman😄Dost sana demedim valla psikolojim bozuldu
Valla abi seni büyüğüm olarak gördüğüm için yazmisamAhmet'im Ben konuda yokum benim adımı geçirme 😄
Ufuk dost senden ekmek yedik ancak Ahmet kardeşimiz yarın atacağını söyledi. Kendisi öyle uygun görmüş.eger ki fikrini değiştirip atarsa roll açarız. Ahmedime bağlı herşeyPusuda bekliyoz kanka
Eyw abiAllah daha cok versin dostum İyi güzel sakin sakin tskıl
İşin gücün rast gitsin Ahmet ben benim konudayım adamsınValla abi seni büyüğüm olarak gördüğüm için yazmisam
Param yokki valla siz dediniz site 5 TE atar parayiUfuk dost senden ekmek yedik ancak Ahmet kardeşimiz yarın atacağını söyledi. Kendisi öyle uygun görmüş.eger ki fikrini değiştirip atarsa roll açarız. Ahmedime bağlı herşey
Freebetde gelir rahat kimse alınmadıki 😀Arkadaşlar ben ana para gelirse 3 kişi demedim 3 u gelirse 3 kişi dedim valla ilk rolüm burnundan geldi tobe birdaha
Kanka konuyu bilmiyom roll açılır diye atladım ama ekmek yedik ne estagfurullah lafı olmaz böyle şeylerin maksat eğlenmek biraz daUfuk dost senden ekmek yedik ancak Ahmet kardeşimiz yarın atacağını söyledi. Kendisi öyle uygun görmüş.eger ki fikrini değiştirip atarsa roll açarız. Ahmedime bağlı herşey
Jokerbete güvenmem ben dostParam yokki valla siz dediniz site 5 TE atar parayi
Kral adamsın dost . AklımdasınKanka konuyu bilmiyom roll açılır diye atladım ama ekmek yedik ne estagfurullah lafı olmaz böyle şeylerin maksat eğlenmek biraz da
Niye dost ilk defa yatırdım bu yılJokerbete güvenmem ben dost
Hhhb@bahahahahzhhzbbzbz hadi Ahmet ya Bekliyoruz ya n burnundan getireyimArkadaşlar ben ana para gelirse 3 kişi demedim 3 u gelirse 3 kişi dedim valla ilk rolüm burnundan geldi tobe birdaha