Abi dil ban yemimOnu bilmiyorum çoklu hesabım yok Kral
Abi dil ban yemimOnu bilmiyorum çoklu hesabım yok Kral
Ya Senden para isteyen yok kardeşim sen oyna diye seni sevdiğim için söylüyorumAbi valla olsa 500 atacaktım arada bir sana geliyler sende iyi tutturuyon ama tek param sitedeydi
Olsun yine atarlarİptal sbsb
Abi estağfurullah ben maça 500 atacaktım dedin gene yanlış anlasildimYa Senden para isteyen yok kardeşim sen oyna diye seni sevdiğim için söylüyorum
BastacisinYa Senden para isteyen yok kardeşim sen oyna diye seni sevdiğim için söylüyorum
Olsun yine atarlar
Yazdığımı sil alıntıladığımıAbi valla olsa 500 atacaktım arada bir sana geliyler sende iyi tutturuyon ama tek param sitedeydi
Aboo la abi sen bu işin vakkosusun ben senin yerinde olsam kendime güzel bir bakiye yapar vurgunu yapar bırakırım bu işleri hayatimaa bakarimBak yine attı
Ya Ben çalıştığım zamanlar günlük 8-10 bin lira alıyordum çıkıyordum fazla üstelemiyordum şimdi aldığımı götürüyorum bir yere veriyorum sıfırdan Geri başlıyorumAboo la abi sen bu işin vakkosusun ben senin yerinde olsam kendime güzel bir bakiye yapar vurgunu yapar bırakırım bu işleri hayatimaa bakarim
İns abi hele şu denetimin bitsin benim babanın denetimi bitti ama beş yıl suç islememesi gerekmişYa Ben çalıştığım zamanlar günlük 8-10 bin lira alıyordum çıkıyordum fazla üstelemiyordum şimdi aldığımı götürüyorum bir yere veriyorum sıfırdan Geri başlıyorum
5 yıl geçmeden yine aynı suça karışıyor orada alışkanlık yapmış 😄😄İns abi hele şu denetimin bitsin benim babanın denetimi bitti ama beş yıl suç islememesi gerekmiş
Bak abi yine iptal bdhdnBak yine attı
Abi sana çalışma verdilermi5 yıl geçmeden yine aynı suça karışıyor orada alışkanlık yapmış 😄😄
Ffgg5 yıl geçmeden yine aynı suça karışıyor orada alışkanlık yapmış 😄😄
HshshYok Ahmet Yok ben buraya bir daha maç paylaşmam birilerinin gözü kalıyor İki tane gol alması hayra alamet değil göz kalıyor