- 73,730
- 39,113
- 113
Adliyede bitirdim yakalama bürodaydımAbi sana çalışma verdilermi
Adliyede bitirdim yakalama bürodaydımAbi sana çalışma verdilermi
Akşam City maçı ne olur kupon yapcam simdiYok Ahmet Yok ben buraya bir daha maç paylaşmam birilerinin gözü kalıyor İki tane gol alması hayra alamet değil göz kalıyor
He benim babaya verdiler o gitti kendini sigortalı çalışan gosterdiAdliyede bitirdim yakalama bürodaydım
İyi işe girmişse sıkıntı yok bak o maç hala diyorum İlk yarı bir buçuk üstü olacak şu an oranın ne kadar bir baksana O melborneHe benim babaya verdiler o gitti kendini sigortalı çalışan gosterdi
Cano betvakti üye olcam hosgeldinmi alım yoksa taraftarı ne diyonOynadın mi vizyondan Max 500 TL ama
4İyi işe girmişse sıkıntı yok bak o maç hala diyorum İlk yarı bir buçuk üstü olacak şu an oranın ne kadar bir baksana O melborne
Çok güzel Orhan vermiş param olsa şu dakikayı ilgilerdim
Abi olsa oynaşan gelmezÇok güzel Orhan vermiş param olsa şu dakikayı ilgilerdim
Bakak abi City maçına ne diyon gs30'a kadar gelirm bir gol
Vallahi Ona yorum yapamayacağım yaBakak abi City maçına ne diyon gs
Dikkat harca dost 🥹@Shellac won dost burası kapatirmisin
Eyw dost betvakti freebet aldık aldık yattı bonus kazandı 2700 10 kat cevrimi kaldıDikkat harca dost 🥹
Sana %100 frebet taraftar bonusu al dedim canlı destekten onu alsan direk çekiyordun yatırım bonusu niye aldınEyw dost betvakti freebet aldık aldık yattı bonus kazandı 2700 10 kat cevrimi kaldı
Ne bilim abi canlı dedi bunu al sonra bunu al neyse ceviririk ins şimdi 2 daha kazandım NBA oyuncu bahsi yapr ins 8 9 k cekerimSana %100 frebet taraftar bonusu al dedim canlı destekten onu alsan direk çekiyordun yatırım bonusu niye aldın
AMK ben bu devleti anlamıyor adam suçlu adliyeye veriylerAdliyede bitirdim yakalama bürodaydım