- 17,523
- 5,397
- 113
Gelicek dostGüzel gdiyr kupon yorumları tek tek okudum hadi getrtelim
Gelicek dostGüzel gdiyr kupon yorumları tek tek okudum hadi getrtelim
Hadi bakalim dusuda yeni aldim 🤣Güzel gdiyr kupon yorumları tek tek okudum hadi getrtelim
gelsinnnHadi strum iy dan gel çinliği favori ynlyr 1 gol çıkar herhalde grazerde ev çok iyi en az 2atmsnı bklyrm hadi 3.2k veryr kupon goller gelsin
Guzel paraHadi strum iy dan gel çinliği favori ynlyr 1 gol çıkar herhalde grazerde ev çok iyi en az 2atmsnı bklyrm hadi 3.2k veryr kupon goller gelsin
eve 1.65 veriyor o maç patlar ev kazanamaz yani 3,5 üstte gelirDakka 61
Zamanı geldi başlayın gollereHadi strum iy dan gel çinliği favori ynlyr 1 gol çıkar herhalde grazerde ev çok iyi en az 2atmsnı bklyrm hadi 3.2k veryr kupon goller gelsin
Olmadi boz cin gelirse biraz bekleHadi strum iy dan gel çinliği favori ynlyr 1 gol çıkar herhalde grazerde ev çok iyi en az 2atmsnı bklyrm hadi 3.2k veryr kupon goller gelsin
Sinan bnm bugun çaktrma sahayamı gryrsn ne yapıyorsan yap gelsin şu goller kardeşim 🤩😍😍Zamanı geldi başlayın gollere
Gelcek hocam gelecekHadi strum iy dan gel çinliği favori ynlyr 1 gol çıkar herhalde grazerde ev çok iyi en az 2atmsnı bklyrm hadi 3.2k veryr kupon goller gelsin