Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Ahmo1993 / Başlangıç

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
5.2

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Dost öncelikle bol şanslar. Sadece OKC - LAC TOTAL under oynadım. başka da programda kafama uyan maç yok
Bende o maçı alt düşünüyorum Memphis çok ağır yenecek neden bu kadar oran vermişler onu anlamadım mesela

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Sacremento Fox dışında kimse yok ki hocam tüm maçlarını izledim onun yani sıra morant nane çok formda ağır ağır fark olur bence
sabonis en az 20 atar diyorum ben bugün sezon başından beri 20 atmışlığı yok iyi giremedi defansı felaket olmasa her takım gözü kapalı alır

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
sabonis en az 20 atar diyorum ben bugün sezon başından beri 20 atmışlığı yok iyi giremedi defansı felaket olmasa her takım gözü kapalı alır
Sabonis yaşlandı hocam algıları falan çok zayıf izlersen ne demek istediğimi anlarsın eskisi gibi iyide deil şanslı da deil Fox ve kırmızı çocuk taşıyor biraz ama nereye kadar

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Sabonis yaşlandı hocam algıları falan çok zayıf izlersen ne demek istediğimi anlarsın eskisi gibi iyide deil şanslı da deil Fox ve kırmızı çocuk taşıyor biraz ama nereye kadar
daha 26 yaşında usta ne yaşlanması oyun tutkusu çok yok indiana günlerine dönebilir iyi bir koç ve takımda bulunursa sacrementonun pek bir amacı yok kendini vermiyor

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
daha 26 yaşında usta ne yaşlanması oyun tutkusu çok yok indiana günlerine dönebilir iyi bir koç ve takımda bulunursa sacrementonun pek bir amacı yok kendini vermiyor
Maçı izle yada bu sezonki maçlarına bak yaşlandı kelimesinin gerçek anlamını bulursun indianadayken sanki takımın sahibi gibi gotunu yirtiyordu ama sacrementoda olursa olur kafasinda

JustWatch

Bazı şeyler değişmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,546
19,157
113
Brook başlıyor zevkli mac olack izleyek