- 34,546
- 19,157
- 113
Çin bu belli olmuyo bı per 30 çıkar ebemizinkini tersten gösterirler bide ben bu aralar çok sansizikDedim knka hiç takip etmeye bile gerek yok bu maçı diye,afiyet olsun
Çin bu belli olmuyo bı per 30 çıkar ebemizinkini tersten gösterirler bide ben bu aralar çok sansizikDedim knka hiç takip etmeye bile gerek yok bu maçı diye,afiyet olsun
Eyi deilmi68 nedir ahmo
Daha ne olcak NBA gectti adamlar 😀Eyi deilmi
Yok be ya ,45 -50 den aşağı düşmez hic en kötü ihtimalle,o şanssızlık herkeste var ona bakma,ben bi kere kupon geldi derken,soran planinic potadan potaya üçlük attı milanoya efesteyken yattım,o artık yapcak bişey yok,negatif sinerji yapma boşunaÇin bu belli olmuyo bı per 30 çıkar ebemizinkini tersten gösterirler bide ben bu aralar çok sansizik
Bu perde bukadar çıksa kalan 2 pere 35 er razıyız 😀Eyi deilmi
Bı tane de gelsin ya üç kupon tek sayıdan gitti bu gece sabah son maç Utah yener dedik son sanise üçlük yediDaha ne olcak NBA gectti adamlar 😀
Nasip moruk bakalım bol şansBı tane de gelsin ya üç kupon tek sayıdan gitti bu gece sabah son maç Utah yener dedik son sanise üçlük yedi
Bu paraya sigara zor yakılır dost iki tek kaldıPuro pahalı olmasa yakardin bu skora