- 42,632
- 43,612
- 113
Burdan üst olmaz herhalde
Bursa'nın kadro iyide GS hep yedek çıktı ondan alt aldım bourg üst ekleyecektim dün Erhan bey artık iki maçta fazla oynama dedi ondan iki olsun dedim baya zararım bakma kupona 3.5 k yatırdım gelirse bakiye 600 zararın peşine duscez yara yiyecez geneBursasporu görünce bugün youtubeden manu bursa şampiyonlar ligi videosu geldi aklıma
Bursasporu görünce bugün youtubeden manu bursa şampiyonlar ligi videosu geldi aklıma
Eywallah dostum felsefe boş daha gelmesi lazım ya baya zarar ettik bugünBol şans kardeşim gs gelmiş
Nasıl 3,5 yatırdın la anlamadım o kısmıBursa'nın kadro iyide GS hep yedek çıktı ondan alt aldım bourg üst ekleyecektim dün Erhan bey artık iki maçta fazla oynama dedi ondan iki olsun dedim baya zararım bakma kupona 3.5 k yatırdım gelirse bakiye 600 zararın peşine duscez yara yiyecez gene
bol şans dostumBu aralar alt dediğimiz sahlaniyorEkli dosyayı görüntüle 261416
Kurtarsın inşallah dost. Bizde battık bu günEywallah dostum felsefe boş daha gelmesi lazım ya baya zarar ettik bugün
Hayatmı nasıl 4 sıgarayı yakıyorum dostAbiii nasılsın neler yapıyorsun hayat nasıl
Bom şans ahmedim inş kaznaırsınBu aralar alt dediğimiz sahlaniyorEkli dosyayı görüntüle 261416
3.5 yatırdım kalan 200 u buna attım Bonanza belanızı skti bugünNasıl 3,5 yatırdın la anlamadım o kısmı
Eywallah yunusBom şans ahmedim inş kaznaırsın
İnsanın parasi olunca bı başka oluyor 4 sigara bız GS üst olsa yerden izmarit arayacaz dertlenemiyoruz bile 🤣🤣Hayatmı nasıl 4 sıgarayı yakıyorum dost
Eyvallah hocamBol şanslar dost
Batmayan yok dost çok tersKurtarsın inşallah dost. Bizde battık bu gün![]()