- 34,546
- 19,157
- 113
Evet dertleşelim biraz 🤣🤣🤣 sen hiç Lakers maçında 27 sayı son per gördün mü ve bana 31 lazımdı 🤣🤣🤣🤣 o zamanlar Kobe bryant falan da vardiBenimde başıma geldi 11 sayı lazımdı uzadı maç 8 sayı çıktı :/
Evet dertleşelim biraz 🤣🤣🤣 sen hiç Lakers maçında 27 sayı son per gördün mü ve bana 31 lazımdı 🤣🤣🤣🤣 o zamanlar Kobe bryant falan da vardiBenimde başıma geldi 11 sayı lazımdı uzadı maç 8 sayı çıktı :/
Şansın bol olsunBu gelirse bı adım daha yaparım Ekli dosyayı görüntüle 257995
Basket pek oynamıyorum oynayan varsa ilk çeyrek üst alsın gerisine bulaşmasınEvet dertleşelim biraz 🤣🤣🤣 sen hiç Lakers maçında 27 sayı son per gördün mü ve bana 31 lazımdı 🤣🤣🤣🤣 o zamanlar Kobe bryant falan da vardi
Futbolda 7-8 maç tutturmak mucize değil ama baskette mucizeBasket pek oynamıyorum oynayan varsa ilk çeyrek üst alsın gerisine bulaşmasın
Bı ara rasgele 10 liraya maç öncesi 7 basket maçına ilk ceyreklere üst aldım 7 Side tuttu tamamen sallamistim
Benimki tuttu işte bide öyle 42.5 üst aldığım macda 50 civarı ciktiydi rahat geldi bide 7 maçFutbolda 7-8 maç tutturmak mucize değil ama baskette mucize
Bugün deneyecem bu taktiği 4 mactaBenimki tuttu işte bide öyle 42.5 üst aldığım macda 50 civarı ciktiydi rahat geldi bide 7 maç
Sonra zorda kaldığım zaman bassket oynarsan ilk ceyrekden başka almadim
Gelmiyo boş is kumar 🤣🤣Diğer maç uçmuş onu şimdi gordum
Gelir diye fazla abanma benimki sansdiBugün deneyecem bu taktiği 4 macta
Yok ya 1.7 lere atacazGelir diye fazla abanma benimki sansdi
Ama oynayacaksan şöyle taktik uygula
Üst baremi 160 olan maçın ilk çeyreği 40.5 yada 41.5 falanda al
Ama baremi 160 olan maçın ilk çeyreği 44.5/45.5 falanda oynama
He ceyreklere 2/3 seçenekli barem varsa ortamlardan alınıp denenirYok ya 1.7 lere atacaz
Bol sansBu gelirse bı adım daha yaparım Ekli dosyayı görüntüle 257995
Sağol dost ama loselendikBol sans
Sağlık olsun kazanırsın insalah bir gunSağol dost ama loselendik
Gunaydin gecmis olsun ahmetBu gelirse bı adım daha yaparım Ekli dosyayı görüntüle 257995
Bol şans dostBu gelirse bı adım daha yaparım Ekli dosyayı görüntüle 257995
Ve geçmiş olsunBol şans dost