- 48,705
- 53,259
- 113
Helal bolsansEkmek parası ıcın çalışıyoruz sen napıyosun
Helal bolsansEkmek parası ıcın çalışıyoruz sen napıyosun
Tamamdır o zaman onuda takip edelim öyle yatalımMaç bitsin gelecek dost
Ben gecedeyim senin yerine bakarımNe zaman gelir usta tahmini yarın işe kalkıcam takip edesim var ama çok geç gelecekse dostlara bırakıcam mekanı
M.s olunca garanti mi oluyor çeyrekten farkı ne ki sonuç yazı turaBnce acele etme.ms oyna bro 2k az para deil 30 lira ile neler yaptiini kendin soledin zaten,sansin bol olsun
Bro ben spor h geldin bonusu alip 2k yada 5 k cekmistim site saglam merak etmeBu betbox ne zamandır var bilgisi olan varmi
Sanada tebriklerTebrikler @Ahmo1993
Benim çok güvendiğim bı maç var birde brook 2.40 ta baslarBrook macina dep ms -2.5 diyorum gerisini sen bilirsin
Yakın zamanda gelecekmiş kupon takip edip uzamayı düşünüyorum bakalım hahahaBen gecedeyim senin yerine bakarım
Onemli olan ms sonucu kardes per kazaninca puan eklenmiyor ondan benim tavsiyem odurM.s olunca garanti mi oluyor çeyrekten farkı ne ki sonuç yazı turaalt ust
Biliyor sağlam bı hafta önce başka forumdaki arkadaş 250 k çekmiş burdan şaşırdımBro ben spor h geldin bonusu alip 2k yada 5 k cekmistim site saglam merak etme
Valla üye değilim ama çekim yapanlar var 2 k öder herhaldeBu betbox ne zamandır var bilgisi olan varmi
Sen bilin bro bol sansBenim çok güvendiğim bı maç var birde brook 2.40 ta baslar
Site tsskli rahat olBiliyor sağlam bı hafta önce başka forumdaki arkadaş 250 k çekmiş burdan şaşırdım
Sen yenı kalktın dost erkenden bitsin beklıyemeyız okadarBenim çok güvendiğim bı maç var birde brook 2.40 ta baslar
Ama ekmekte sureklı zamlanıyor be ıdare edemiyoruz sen napıyosun yıldırım nasılHelal bolsans
BolsansBugün en güvendiğim maç bu bol şanslar son adım iki doya baslarEkli dosyayı görüntüle 269101