- 11,523
- 7,055
- 113
Aynen aynen erken yatma zaten geç herzamam ıyıdırYakın zamanda gelecekmiş kupon takip edip uzamayı düşünüyorum bakalım hahaha
Aynen aynen erken yatma zaten geç herzamam ıyıdırYakın zamanda gelecekmiş kupon takip edip uzamayı düşünüyorum bakalım hahaha
Bol şans son adımaBugün en güvendiğim maç bu bol şanslar son adım iki doya baslarEkli dosyayı görüntüle 269101
Ha taraf bahsi diyorsun o çok riskli ya en azından alt üstte herkes sana oynuyorOnemli olan ms sonucu kardes per kazaninca puan eklenmiyor ondan benim tavsiyem odur
Bol şanslar kankamBugün en güvendiğim maç bu bol şanslar son adım iki doya baslarEkli dosyayı görüntüle 269101
Bol sanslarBugün en güvendiğim maç bu bol şanslar son adım iki doya baslarEkli dosyayı görüntüle 269101
Yok şimdi başlayacak zaten ilk peri aldikSen yenı kalktın dost erkenden bitsin beklıyemeyız okadar
Besaş 4.75 olmuşAma ekmekte sureklı zamlanıyor be ıdare edemiyoruz sen napıyosun yıldırım nasıl
Teşekkürler dost hosgeldinBol sanslar
Bol sans hedefe son 59 sayiBugün en güvendiğim maç bu bol şanslar son adım iki doya baslarEkli dosyayı görüntüle 269101
Şiir gibi kupon dedikleri bu olsa gerek AhmooBugün en güvendiğim maç bu bol şanslar son adım iki doya baslarEkli dosyayı görüntüle 269101
Hg kralBol sanslar dostum
Hos bulduk dostumTeşekkürler dost hosgeldin
Onu yıyemıyorum ya ben normal odun ekmegı yıyorum en az 2 taneBesaş 4.75 olmuş
Sıcak olunca gidiyo bende 1 tane gömüyorum her günOnu yıyemıyorum ya ben normal odun ekmegı yıyorum en az 2 tane
Bol şans başlasın da nesineden izleyelim beBugün en güvendiğim maç bu bol şanslar son adım iki doya baslarEkli dosyayı görüntüle 269101
Yıldırım iyi gayet gel bu tarafa iskorpit te karnını doyurursunAma ekmekte sureklı zamlanıyor be ıdare edemiyoruz sen napıyosun yıldırım nasıl
Acılıstan dolayıdırNormalde 10 geçe başlıyor bu başlamadı