- 11,523
- 7,055
- 113
Sıcak olunca 3 4 sene önce tereyağ kaşar koyuyordum ama artık sade yıyorumSıcak olunca gidiyo bende 1 tane gömüyorum her gün![]()
Sıcak olunca 3 4 sene önce tereyağ kaşar koyuyordum ama artık sade yıyorumSıcak olunca gidiyo bende 1 tane gömüyorum her gün![]()
Dur dost yapma mutfağa gidip tost yemeyelim bu saatteSıcak olunca 3 4 sene önce tereyağ kaşar koyuyordum ama artık sade yıyorum
Yolum düşerse yazarım dmden ama uzun suredır ev iş takılıyorumYıldırım iyi gayet gel bu tarafa iskorpit te karnını doyurursun
Açım valla şu kuponda da wonlayıp uyuyacağım hahaha yemeyelim gece geceDur dost yapma mutfağa gidip tost yemeyelim bu saatte![]()
Oda fark etti heyecanıNormalde 10 geçe başlıyor bu başlamadı
Tost yıyebılıyor musun sen ben tadını unuttum hahahaDur dost yapma mutfağa gidip tost yemeyelim bu saatte![]()
Sıkıntı yok nezaman istersen olmadı aldırırız seniYolum düşerse yazarım dmden ama uzun suredır ev iş takılıyorum
Aman basma bu adım son adım büyücü tostBasıyom ok
Tost yıyebılıyor musun sen ben tadını unuttum hahaha
Sagolsın ya aracım var bı ara devremın yanına gıtmeyı düşünüyorum yıldırımda uğrarım geldıgım zaman çay kahve ıcerızSıkıntı yok nezaman istersen olmadı aldırırız seni
Basamadım bayfix yüzünden galiba won olcakAman basma bu adım son adım büyücü tost