Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet AiScore Hk.

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,381
5,258
113
Bir başlıkta 4 farklı muhabbet..Bu da benden olsun; kurufasulye- pilav yanında cacık mı şalgam suyu mu gider 😆😆

crazyboys

кяαℓ¢̧ıρℓαк
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,426
4,957
113
Yav cildiracam aq pcye film sitelerinden 1 tane indirme yapacak program bulamadım internet download manager gibi idm süresi bittiği için kullanamıyoruz yok mu çaresi laptop vurup kıracam indirip kurmadigim indirme programı kalmadı alayı 5 kuruş etmez indirip tvde izleyecem

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Bir başlıkta 4 farklı muhabbet..Bu da benden olsun; kurufasulye- pilav yanında cacık mı şalgam suyu mu gider 😆😆
sumaklı soğan olsun yeter madem mevzunun oku çıktı diğer yancıları da yazalım patates yemeğinin yanında biber turşusu,nohut yemeğinin yanında mutlaka lahana turşusu tüketin tüketmeyenleri dövün :)

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,075
5,751
113
Yav cildiracam aq pcye film sitelerinden 1 tane indirme yapacak program bulamadım internet download manager gibi idm süresi bittiği için kullanamıyoruz yok mu çaresi laptop vurup kıracam indirip kurmadigim indirme programı kalmadı alayı 5 kuruş etmez indirip tvde izleyecem
xtreme download menager hala aktifse onu dene geçen yıl kullanıyordum uzun zaman oldu

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,633
9,975
113
Aiscore uygulamasını kullanan varmı Android'de şuan girebiliyor musunuz sabahtir açılmıyor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,633
9,975
113
Ne zaman düzelecek acaba bu uygulama sabitleme olduğu için seviyodum elimizde kaldı :D

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,633
9,975
113