- 1,686
- 1,379
- 113
slm arkdaşlar yarın shelle görüşmeye gidecem pompacı olarakdaha önce bu mesleyi yapan varmı acaba ek olaraktan tuwaleti kim temizler meydançılar mı popacılamı
kendi mesleyimizde iş bulana kadar sürüncemedeyiz nihayetinde para kazanmak lazımdır...benım arkadaş çalıştı yerler beton gece soğuk çeker hasta eder adamı ancak acil durumda kasadan para alabilirsin tabii maaştan keserler
yarın shellacla görüşmeye gidicem diye okudum daimon'la da görüş gitmişkenslm arkdaşlar yarın shelle görüşmeye gidecem pompacı olarakdaha önce bu mesleyi yapan varmı acaba ek olaraktan tuwaleti kim temizler meydançılar mı popacılamı
onlrın istsasyonu varmıki ohayarın shellacla görüşmeye gidicem diye okudum daimon'la da görüş gitmişken
Temizlik meydanci işi sen sadece akaryakıt satışında oluyorsun vardiya sonunda ki hesabında çıkan bütün açıklar maaşından kesilirslm arkdaşlar yarın shelle görüşmeye gidecem pompacı olarakdaha önce bu mesleyi yapan varmı acaba ek olaraktan tuwaleti kim temizler meydançılar mı popacılamı
temkinli olmak lazım sıkıntılı iş litresi desekssen tl olmuşTemizlik meydanci işi sen sadece akaryakıt satışında oluyorsun vardiya sonunda ki hesabında çıkan bütün açıklar maaşından kesilir
Zam geleceği vakit işten illallah edersin kalabalık çalışan yoksa surekli ordan oraya hesap karışıyor sıraya kaynak yapanlar yüzünden müşteri sana laf ediyor 🤣temkinli olmak lazım sıkıntılı iş litresi desekssen tl olmuş
daha sonuçlanmadı oVergi muhbirliğinde para yok anlaşılan
vazgeçtim gitmiyorum görüşmeyeZam geleceği vakit işten illallah edersin kalabalık çalışan yoksa surekli ordan oraya hesap karışıyor sıraya kaynak yapanlar yüzünden müşteri sana laf ediyor 🤣
biraz daha açar mısın reisDakka boş kalamassin bide işlek yerdeyse boku yedin ama işi bilirsen guzel para çalarsın kolay gelsin 😂
Firma araçları oluyo fişle yakıt alan onlarla anlaşırsan yakıt eksik koyup aranızda pay ediyosunuz 😂biraz daha açar mısın reis
Bende shellde çalıştım 3 ay zamanında market görevlisi olarak meydancınin mesaisi 6 da biter 6 dan sonra ki saatte vardiyada olursan tuvalette temizletiyorlar kasaya bakıyosun nakit paraları pompacı alır sen sadece kartla yakıt çekersin yoğun olur haftada 1 gün depoya malzeme gelir depoya sen istiflersin senin vardiyana denk gelirse markette iki kişi olursunuz genelde 8 saattir çalışma kahve kek satarsan prim alirsin işe başlamadan önce 3 gün eğitime gidersin eğitim sırasındada maaşın sayılırslm arkdaşlar yarın shelle görüşmeye gidecem pompacı olarakdaha önce bu mesleyi yapan varmı acaba ek olaraktan tuwaleti kim temizler meydançılar mı popacılamı
Yakaladım inceyi 😏Vergi muhbirliğinde para yok anlaşılan