- 47,538
- 19,636
- 113
1 er gol kaldı bi umutt🙏🍀
hadi isallah1 er gol kaldı bi umutt🙏🍀
Hamza yazmıyorsun yazmıyorsun yazınca da morel bozma , biz bilmiyor muyuz zor olduğunu umut işte bekliyoruz, git rolünü takip et motivasyon düşürmeçok zor
ne ağlıyon sen senin gibi bende takipemdiyoum dakika dakika yazmıyorum diye takip etmediğim anlamına mı geliyorHamza yazmıyorsun yazmıyorsun yazınca da morel bozma , biz bilmiyor muyuz zor olduğunu umut işte bekliyoruz, git rolünü takip et motivasyon düşürme
Ne ağlıycam lan he motivasyon düşürme , ortamı germe , yazmıyorsan sus yazıyorsanda üslubunu bil yaz, uyarmam dahane ağlıyon sen senin gibi bende takipemdiyoum dakika dakika yazmıyorum diye takip etmediğim anlamına mı geliyor
Adam para basıyor senin gibi elini çalıştırmıyor bir de gülüyorsun yazık , ağlıyorsun vs yazan kim ???!dostum sıkıntılı mısın sen iki maçta dakika 90 zor gibi dedim sanki ne dedim hahahaa
la millet kafayı yemiş iki maçta dakika 90 zor duruyor yazdım başladı söylenmeye hahaahahDost bari siz eski üyesiniz ne oldu da patliyorsunuz birbiriminize adamin kupon da kayip oldu bi durun Allah aşkına daha kasası var geri döner elbet
Hamzaxaslan