Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling akcakocalı | Kasa 3+3 Hedef Çevrim 30 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,538
19,636
113
1 er gol kaldı bi umutt🙏🍀

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,538
19,636
113
Dresten sende at haydi

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,538
19,636
113
Dresten at haydii

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,412
12,439
113
Hamza yazmıyorsun yazmıyorsun yazınca da morel bozma , biz bilmiyor muyuz zor olduğunu umut işte bekliyoruz, git rolünü takip et motivasyon düşürme
ne ağlıyon sen senin gibi bende takipemdiyoum dakika dakika yazmıyorum diye takip etmediğim anlamına mı geliyor

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,538
19,636
113
Hamza yazmıyorsun yazmıyorsun yazınca da morel bozma , biz bilmiyor muyuz zor olduğunu umut işte bekliyoruz, git rolünü takip et motivasyon düşürme
Birde gülüyorsun kafadan mısın la sen her boka gülüyorsun , @Shellac @Daimon şu arkadaşa bir uyarı yapar mısınız yazdıkları , emojileri tahrik edici

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,538
19,636
113
ne ağlıyon sen senin gibi bende takipemdiyoum dakika dakika yazmıyorum diye takip etmediğim anlamına mı geliyor
Ne ağlıycam lan he motivasyon düşürme , ortamı germe , yazmıyorsan sus yazıyorsanda üslubunu bil yaz, uyarmam daha

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,329
53,103
113
Birde gülüyorsun kafadan mısın la sen her boka gülüyorsun , @Shellac @Daimon şu arkadaşa bir uyarı yapar mısınız yazdıkları , emojileri tahrik edici
Dost bari siz eski üyesiniz ne oldu da patliyorsunuz birbiriminize adamin kupon da kayip oldu bi durun Allah aşkına daha kasası var geri döner elbet

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,538
19,636
113
dostum sıkıntılı mısın sen iki maçta dakika 90 zor gibi dedim sanki ne dedim hahahaa
Adam para basıyor senin gibi elini çalıştırmıyor bir de gülüyorsun yazık , ağlıyorsun vs yazan kim ???!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...