- 47,887
- 19,743
- 113
85 e kadar atar şimdi
Valla bilmiyorum dostDostum 300 e 300 veren bir yer vardı neresiydi orası sence nasıl ?
soktuk iyi olduVallahi insanın siniriyle oynuyorlar
La 20 dakika ekrana baktım foruma girdim birsey yazdim gol oldu beni beklemişler herhalde gol atmak için puahasoktuk iyi oldu
ahhshshsshshs tetikteyizzzzLa 20 dakika ekrana baktım foruma girdim birsey yazdim gol oldu beni beklemişler herhalde gol atmak için puaha
Nasip olmayınca olmuyor Erhanım 300 TL vardı yatırım yapacak yer arıyordum sana da sordum hatta sonra bırak bonusu 3 oran veriyordur bu dakikada bas bu maça dedim yatırım yapana dek gol oldu🙄🙄🙄Vallahi insanın siniriyle oynuyorlar
Senin kupon geldi mi dost pek takip edemedimLa 20 dakika ekrana baktım foruma girdim birsey yazdim gol oldu beni beklemişler herhalde gol atmak için puaha
Bütün sihir sende, bende uydum uyandım bi geldim golü getirdim puahahahaLa 20 dakika ekrana baktım foruma girdim birsey yazdim gol oldu beni beklemişler herhalde gol atmak için puaha
Benim kupon yoktu dost kupon çıkardım da para bulamadımSenin kupon geldi mi dost pek takip edemedim
bunu sana demiştim ya bak bu gelecek erhan dalgageçmişti ahhahahaSenin kupon geldi mi dost pek takip edemedim
La ben konuya ilk yazdığıma bak 4 macta kg olur dedim para bulamadım basayım hepsi oldubunu sana demiştim ya bak bu gelecek erhan dalgageçmişti ahhahaha