- 66,477
- 32,313
- 113
Benim abiyede açtıracamda kandıramadım 2 senedirAbimin yaninda ps kafade calisiyorum yani gizli issiz gibi bisey![]()
Benim abiyede açtıracamda kandıramadım 2 senedirAbimin yaninda ps kafade calisiyorum yani gizli issiz gibi bisey![]()
Bahtsiz adam hic bisey kazanamiyorAlamadıki enerji içeceğini
Birinin ahını aldım ama kimin babamdan başkası aklıma gelmiyo nasıl düzelir bilmiyorum kaçak kullanım işlerine de girdim hakkımda hayırlısı huzurlu bir ölümSenin işin zor
Boş iş yaa hiç bulastirma bence kalabalik biyerde acarsa belki döner islerBenim abiyede açtıracamda kandıramadım 2 senedir
Sus be öyle demeBirinin ahını aldım ama kimin babamdan başkası aklıma gelmiyo nasıl düzelir bilmiyorum kaçak kullanım işlerine de girdim hakkımda hayırlısı huzurlu bir ölüm
Dostum sen makara yapıyorum zannediyosun ama ben çok ciddiyim durumlar fenasiiiSus be öyle deme
Herkes öyle diyo ama biz mesela Bi gittikmi saati 15 liradan 4 saat kalkmıyoz kazancı var yaniBoş iş yaa hiç bulastirma bence kalabalik biyerde acarsa belki döner isler
Yav sen yinede ölüm falan karıştırma abicim düzelir Bi şekildeDostum sen makara yapıyorum zannediyosun ama ben çok ciddiyim durumlar fenasiii
Aynn doğruHerkes öyle diyo ama biz mesela Bi gittikmi saati 15 liradan 4 saat kalkmıyoz kazancı var yani
Neyi kaçak kullaniyon la elektrik su dogalgaz mi yoksa başka biseymiBirinin ahını aldım ama kimin babamdan başkası aklıma gelmiyo nasıl düzelir bilmiyorum kaçak kullanım işlerine de girdim hakkımda hayırlısı huzurlu bir ölüm
Daha fazla reklam etmim kendimi densizin biri yazar kendimi tutamam 😔Neyi kaçak kullaniyon la elektrik su dogalgaz mi yoksa başka biseymi
EsselaaaaaaGülüyorlar ya bide ciddi konulara ayar oluyorm aw