- 7,475
- 4,940
- 113
tebrikler tekrardan kesene bereket olsunDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
tebrikler tekrardan kesene bereket olsunDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Ewy knk kesnee bereket şimdidenDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Kesen bereketlensinDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Kesene vereket dost bol kazanlarDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Sağolasın kral @sinansrml63 de bayramı kutlu olsunEyvallah kral iyiyiz şükür sen nasilsin güzel bayramların olsun inşallah
Adam erkenden bitirdi krallık yaptı helal olsunİnş knk ne kdr erkn okdr iyi
Tebrikler dost kazancın daim olsun.Diğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Daim olsun kralDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Listede olsakta olmasakta Kesene bereketDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Teb bol kazançDiğer maça gerek yok burayı kitleyebiliriz @JanValjaN 5 kişiye ulaşacak gönül isterdi daha fazla kişiye ulaşalım @Daimon yeşil
Eyw knk@ozkancoskun57
@sulo52
@TheNightMare
@Leila
@ddd8
@Devecibey
@egehandro
Liste buymuş beyler dm den iban atın @Daimon konu kilit
Kesenize bereket@ozkancoskun57
@sulo52
@TheNightMare
@Leila
@ddd8
@Devecibey
@egehandro
Kesene bereket knkAldıgımı miktarı dağıtıma verdim herkese iyi geceler birkaç kişiyefe özelden ulaştım
Attım knk@ozkancoskun57
@sulo52
@TheNightMare
@Leila
@ddd8
@Devecibey
@egehandro