- 7,620
- 2,953
- 113
Nice bir anda 2-1 oldu
Iyi yinede dun rotaya sinir oldum 20 kayip ekledi 12x cevrim operler ole siteyi vbetide kapattik suan magnumcuyuzDeğişti o 100 kattı degistirdiler
ÜzmüşBende oldu aynısı 300 attım geçen sene kaybettim 60 lira kayıp bonusu aldım gittim lighting e kasa 500 oldu 3 4 rakam aldım 16 liradan gitti 400x attı 6850 oldu kasa silinen 800 lira cigerimize dokundu
Rota öyle o tarz sitelerde kazan çek para ödeyen siteler bonus falan vermezIyi yinede dun rotaya sinir oldum 20 kayip ekledi 12x cevrim operler ole siteyi vbetide kapattik suan magnumcuyuz
Sonradan hayal kırıklığına uğramasın da kontrol etmek de fayda var hocam canlıdanAynen 80*50 = 4000 ,ama bazı üyelere bazen ayrıcalıklar taniolar belki bişeyler olur
50 katı eminimSonradan hayal kırıklığına uğramasın da kontrol etmek de fayda var hocam canlıdan
Bol sans80 TL kayıp yattı yaklaşık 8 maç felan oynadım 3 ğ geldi kalan macları yazıcam kupon 5 K veriyor 1 K dağıtım yaparız
nice kazanır
Leverkusen kazanır
Villareal kazanır
Lazio beraber biter
Sociedad kazanır
Sen bi ara banlandın mı ortalarda yoktun50 katı eminim
Boşver şimdi yine banlanmiyak 😅Sen bi ara banlandın mı ortalarda yoktun
👍👍Boşver şimdi yine banlanmiyak 😅
Yemeden üç gol lazım sıkıntı80 TL kayıp yattı yaklaşık 8 maç felan oynadım 3 ğ geldi kalan macları yazıcam kupon 5 K veriyor 1 K dağıtım yaparız
nice kazanır
Leverkusen kazanır
Villareal kazanır
Lazio beraber biter
Sociedad kazanır
bol şans80 TL kayıp yattı yaklaşık 8 maç felan oynadım 3 ğ geldi kalan macları yazıcam kupon 5 K veriyor 1 K dağıtım yaparız
nice kazanır
Leverkusen kazanır
Villareal kazanır
Lazio beraber biter
Sociedad kazanır
60 tl yi 6 k yaptıgına Sevinmedin Yani Enişte Helal olsunBende oldu aynısı 300 attım geçen sene kaybettim 60 lira kayıp bonusu aldım gittim lighting e kasa 500 oldu 3 4 rakam aldım 16 liradan gitti 400x attı 6850 oldu kasa silinen 800 lira cigerimize dokundu