- 17,599
- 16,195
- 113
Büyük transfer babbaaaa
Ezziyet ediyosun sana emanet yasaklansın kankaa 🤣🤣Havalar çok sıcak emanet kılıfında saklı![]()
Kimsenin yasaklarını dinler mi emanet kılıfından çıktımı kan dökmeden rahat durmazEzziyet ediyosun sana emanet yasaklansın kankaa 🤣🤣
Kolay gelsin bizde paydos ettik Akdeniz'e karşı sigaramiz yaktık formda takiliyoruzBende işteyim klo
Seni biraz yorgun gördüm kanka bayrağı has otistiğimize devret bi süre 🤣🤣🤣Kimsenin yasaklarını dinler mi emanet kılıfından çıktımı kan dökmeden rahat durmaz![]()
Eyvallah kardeşim sanada kolay gelsin 👋Kolay gelsin bizde paydos ettik Akdeniz'e karşı sigaramiz yaktık formda takiliyoruz
Yaaa bayrağı ona emanet etsek yarı yolda yoruldum titreme geldi titreme tuttu der ama titreme gelmeden olmaz kiSeni biraz yorgun gördüm kanka bayrağı has otistiğimize devret bi süre 🤣🤣🤣
Yeni cezalar yolda demek ki
Yaaa bayrağı ona emanet etsek yarı yolda yoruldum titreme geldi titreme tuttu der ama titreme gelmeden olmaz ki![]()
Yapar fenerin en mantıklı transeferi olmusİş yapar mı bu lavuk 😀
Gerçektenmi
Aynenİş yapar mı bu lavuk 😀
Dost normal mesleğin gazetecilik falan mı yav bu ne güzel bi haber sunmaktır böyle sdfhsdfghfj
Fısssssss fooooooooossssBüyük transfer babbaaaa
Kral senin sorunlarının nedenini şimdi daha iyi anlayabiliyorum