- 11,360
- 6,600
- 113
Yapı yıkılmış şimdi şimdi siyasiler el atmış 😀Ronaldo Messi Kane mbappe vinıcus haland hepsini alsa feneri siyasi olarak şampiyon yapmaz birisi boş
Yapı yıkılmış şimdi şimdi siyasiler el atmış 😀Ronaldo Messi Kane mbappe vinıcus haland hepsini alsa feneri siyasi olarak şampiyon yapmaz birisi boş
bunu cumhurbaskanı destegı ıle transfer yapan takımın taraftarı dıyorRonaldo Messi Kane mbappe vinıcus haland hepsini alsa feneri siyasi olarak şampiyon yapmaz birisi boş
Daga yenimi anladın emine baciKral senin sorunlarının nedenini şimdi daha iyi anlayabiliyorum
Yaniyom tostZor brom cok zor
Ok
Kertenkele nasıl fatihimRuh hastası
Cumhurbaskaninin isteyipte yapmadigi bisey var mi ulkede adamlar basaksehiri bile sampiyon yapti gitti chpye kayyum atadibunu cumhurbaskanı destegı ıle transfer yapan takımın taraftarı dıyor
Çok fena yaniyom tostKertenkele nasıl fatihim
Fatih degil Fatih abi Fatih dayı yaşın kaç kıllıvorsKertenkele nasıl fatihim
Fatih dayımFatih degil Fatih abi Fatih dayı yaşın kaç kıllıvors
Sana bi görev veriyorum o kişinin kafasını skcksn ok mi dayını dinleFatih dayım
Bu forumda benim kılıcım ol sana herhafta frespin verecem ok miFatih dayım
Tamam dayıcım söyleSana bi görev veriyorum o kişinin kafasını skcksn ok mi dayını dinle
He canım he ulan vallahi billahi şu fb taraftarını uyutuyorlar acıyorum ya yönetimler başarısızlıklarını yapı kapı sapı diyerek örtbas ediyor taraftar demiyorki var diyelim siz ne iş yapıyorsunuz mücadele etmiyorsunuz diyeCumhurbaskaninin isteyipte yapmadigi bisey var mi ulkede adamlar basaksehiri bile sampiyon yapti gitti chpye kayyum atadisen inaniyo musun cumhurbaskaninin fenerli olduguna cumhurbaskani fenerli olacak 14 senedir sampiyon olmayacak o takim
ya cok akillisin ya cok safsin hangisi sen sec
Ya şu forumda bi kertenkele var her lafıma olumsuz söz söyleyip beni huzursuz ediyor şimdi git açabildigince konu aç onu bu forumda olduguna pişman etTamam dayıcım söyle
İçim sıkılıyor tostTamam dayıcım söyle
Barış3402 sana havale ediyorumTamam dayıcım söyle
Naptıki Fatih dayımBarış3402 sana havale ediyorum