- 24,334
- 8,310
- 113
Roll açacam hele bi gelsinde dağıtım için takip ediyorsan etme dost şuraya mesaj yazmanızın sebebi maddiyet olmasınİnsallahh gelir de dağıtım olur mu
Roll açacam hele bi gelsinde dağıtım için takip ediyorsan etme dost şuraya mesaj yazmanızın sebebi maddiyet olmasınİnsallahh gelir de dağıtım olur mu
HelalRoll açacam hele bi gelsinde dağıtım için takip ediyorsan etme dost şuraya mesaj yazmanızın sebebi maddiyet olmasın
Ne dediysek o reisRoll açacam hele bi gelsinde dağıtım için takip ediyorsan etme dost şuraya mesaj yazmanızın sebebi maddiyet olmasın
Ne hayırlı adamsın la yazmanla gelmesi bir oldu@elhermano gel kanki sende takip et bahtsız Bedevi
Ben biliyorum sen eksiksinNe hayırlı adamsın la yazmanla gelmesi bir oldu
Parayı toplamış adam lafları edilmeye başlandığına göre baya kazançlıyız güzelRoll açacam hele bi gelsinde dağıtım için takip ediyorsan etme dost şuraya mesaj yazmanızın sebebi maddiyet olmasın
Girmemle gol yazısını görmem bir oldu vallaha roll sahibine tebriklerBen biliyorum sen eksiksin
Gollllllllll şükürRoll açacam hele bi gelsinde dağıtım için takip ediyorsan etme dost şuraya mesaj yazmanızın sebebi maddiyet olmasın
Kazanç. Yüksek olunca bende şaşırıyorum abi normal 😅😅Bi an dedim önceki konuya mı yazıyorum kazandı yazısını görünce
MpepeGollllll mpappe
Adamlar 2.golu attı neredeyseGollllllllll şükür
10 bilemedin 15 dakika sonra Akgül’e misafirler gelcekmişGollllllllll şükür
Gene yırttın ters düz yatırılmaktan 😀Ben biliyorum sen eksiksin
La ne yükseği 3 buçuk işte fazla değilKazanç. Yüksek olunca bende şaşırıyorum abi normal 😅😅