- 17,937
- 3,556
- 113
Bnde diyorum holinin hiç sesi cıkmıyor arkada işi pişiriyor demek 🤣Kanka buraya atınca gelmemeye başladı maçlar arkada mangal yapıyorum burda soğan ekmek oluyor
Bnde diyorum holinin hiç sesi cıkmıyor arkada işi pişiriyor demek 🤣Kanka buraya atınca gelmemeye başladı maçlar arkada mangal yapıyorum burda soğan ekmek oluyor
Gibi gibiMomentum bozuldu mu
Bende o paralara 500-1k dan geliyorumSende sanki çok para vardı yüksek kuponlar gördüm ama bittimi
Dost mariobeti denesen çıkan kazanç 7kat çevrim ama işine yarar belkiDün aldım onuda
Beklemede konusundan çekilişe döndün kimse sinerji vermiyo ondan o 😅 at bi kupon gör momentumuGibi gibi
Sen gece çalışmadınmı git uyu da 🙂Bende o paralara 500-1k dan geliyorum
Herkes öyle zaten kardeşim işte gelgelelim oralardayken bilmek lazım 500 TL nin kıymetini bilemiyoruzBende o paralara 500-1k dan geliyorum
Bugün izinSen gece çalışmadınmı git uyu da 🙂
Akşam yok yani iş iyiBugün izin![]()
sen jojoda öylece oynayan adamsın bosuna seyirciyi arttırdın yahu 💩Düz başlayalım
Bekleme konusundan çok kişi takıp ediyor bırıne atınca ötekine haksızlık oluyor ondan içim rahat etmiyor sonra gönül koyan olur dıyeBeklemede konusundan çekilişe döndün kimse sinerji vermiyo ondan o 😅 at bi kupon gör momentumu
Olur zaten 😅Bekleme konusundan çok kişi takıp ediyor bırıne atınca ötekine haksızlık oluyor ondan içim rahat etmiyor sonra gönül koyan olur dıye
Çok maç var alt ligler özellikleMaç vardır inşallah