- 21,536
- 6,830
- 113
Siz n’aptınız tam olarakVerdimmi bana attığın parayı verdim dekont elindemi elinde yol al şimdi ne dolandırması hadi abicim varsa dekont at atayım paranı fazladan
Siz n’aptınız tam olarakVerdimmi bana attığın parayı verdim dekont elindemi elinde yol al şimdi ne dolandırması hadi abicim varsa dekont at atayım paranı fazladan
Lan yürü paramı aldin berbere gidicin yedin işte neyse uzatma adamın konusunu kirletme dolandırıcı adminler yarın gorurVerdimmi bana attığın parayı verdim dekont elindemi elinde yol al şimdi ne dolandırması hadi abicim varsa dekont at atayım paranı fazladan
Açıkladım ya sana dmdenSiz n’aptınız tam olarak
Sabah oldu Ahmet😂😂😂Neyse uzatmayalım yarın banlanir bu zaten
Dekont atsana 1 k attın attım ne saçmalıyorsunLan yürü paramı aldin berbere gidicin yedin işte neyse uzatma adamın konusunu kirletme dolandırıcı adminler yarın gorur
Bana belgeyle gel kuru laf kalabalığı yapmaNeyse uzatmayalım yarın banlanir bu zaten
İp’den silindi mi gerçektenDekont atsana 1 k attın attım ne saçmalıyorsun
Bu arkadaş şöyle milletin konusunu gereksiz şekilde kirletme ile çok geçmeden banlanır benden demesi, sıra sende Akgül reis!Sabah oldu Ahmet😂😂😂
5 k çektim 4 kadını cebe indirdim sonrada kendini kilitlettin site ip dedin iyi iş valla adam bu dolandırıcılara herşeyi bekler vallaDekont atsana 1 k attın attım ne saçmalıyorsun
Para dolu çantayla gel bana muro öyle kuru kuru olmaz kralDikkat et yanında biterim meşgul etme para koyuyorum
Akgül reis bazen tek adımdan yatıyorsun sen kaybediyorsun üzüyorsun bizi.Kurutun lan şu maçı
Dün değil evvelsi gün uçakta 4.000 lira yaptım 200'ü Telefonu yaptırdım Şimdi de zevkine kovalıyorumPara dolu çantayla gel bana muro öyle kuru kuru olmaz kral
S et yalan dünya zatenAkgül reis bazen tek adımdan yatıyorsun sen kaybediyorsun üzüyorsun bizi.
@kadircan4747 şunuda kovala muro😂😂Dün değil evvelsi gün uçakta 4.000 lira yaptım 200'ü Telefonu yaptırdım Şimdi de zevkine kovalıyorum
Aynen takmayacaksın önüne bakacaksın yattığın zamanS et yalan dünya zaten