@Beretta arkadaşlar bu bunun multisi yan hesabı kanıtları var yakaladım nasıl banlatirim bunuBol şans
Multi leri banlamiyorlar serbest uğraşma boşuna@Beretta arkadaşlar bu bunun multisi yan hesabı kanıtları var yakaladım nasıl banlatirim bunu
Nasıl serbest adamın iki hesabı var amaMulti leri banlamiyorlar serbest uğraşma boşuna
Herkes açmış 3 4 hesap zaten çekiliş niye kalabalık sanıyorsun 🤣Ozaman bizde acak
Yakalanmiyorlar bak kanitlarids atam istersen kanitlarids buHerkes açmış 3 4 hesap zaten çekiliş niye kalabalık sanıyorsun 🤣
Seviliyoooorsuuuuuuun.Alın şu hanzoyu başımdan @Shellac gene saldırıyor bu arkadaş kuduz gibi
Yav bu basket gelmiş zaten gidip 70.sayi mi atacaklar boşuna yağ çekmeyin diğerini bekleyinRoll konusunda konuştuğunuz muhabbete bak gidin başka yerde sohbet edin
O büyük dolandırıcı arkadaşlar bu dolandırıcı haAlın şu hanzoyu başımdan @Shellac gene saldırıyor bu arkadaş kuduz gibi
Ne yağ çekecem la arkadaşım diye bakıyorumYav bu basket gelmiş zaten gidip 70.sayi mi atacaklar boşuna yağ çekmeyin diğerini bekleyin
🤣🤣🤣 dolandırıcımı paranı geri verdim hala dolandırıcı diyorsun sen forumdan ban yeme zamanın gelmişO büyük dolandırıcı teşrif etmis
Çok doğru söylüyor, reis arkandayız🤣🤣🤣 dolandırıcımı paranı geri verdim hala dolandırıcı diyorsun sen forumdan ban yeme zamanın gelmiş
İyi o zaman Multi yakalamış adam dur heyecan yapıyoruz biraz 😄Ne yağ çekecem la arkadaşım diye bakıyorum
Lan yürü git 4 k yi cebine indirdin bari yarin git tras ol dolandirici🤣🤣🤣 dolandırıcımı paranı geri verdim hala dolandırıcı diyorsun sen forumdan ban yeme zamanın gelmiş