Ney heyecanı yav bu adam hep böyle millete para atıyor veriyor alamayınca saldırıyor yeni mi öğreniyonİyi o zaman Multi yakalamış adam dur heyecan yapıyoruz biraz 😄
Yav ahmak 1k sı vardı bende verdim elimde dekont var eğer fazla atmışsa atayım yok para koparmaya çalışıyor tehdit ediyor beniÇok doğru söylüyor, reis arkandayız
Hangisi devecibey miNey heyecanı yav bu adam hep böyle millete para atıyor veriyor alamayınca saldırıyor yeni mi öğreniyon
Miktar önemli değil, biz senin arkandayız.Yav ahmak 1k sı vardı bende verdim elimde dekont var eğer fazla atmışsa atayım yok para koparmaya çalışıyor tehdit ediyor beni
Pozitif.Hangisi devecibey mi
Bu banlamazsa kendimi banlatirim hakkımızı yiyor formun huzurunu bozuyor iki hesaptan cekilise katılıyor belki hepimizin hakkını gaspediyor @Enişte yalanmi ustadimİyi o zaman Multi yakalamış adam dur heyecan yapıyoruz biraz 😄
@Muroo1988 her yerdesin lralYakalanmiyorlar bak kanitlarids atam istersen kanitlarids bu
Vallaha çok mutlu oluruz. Güle güle.Bu banlamazsa kendimi banlatirim hakkımızı yiyor formun huzurunu bozuyor iki hesaptan cekilise katılıyor belki hepimizin hakkını gaspediyor @Enişte yalanmi ustadim
Lan yürü git sende beni sevmiyor olabilirsin ama bir dolandiricinin arkasindada durma karakterli il azicikMiktar önemli değil, biz senin arkandayız.
Ya tokat manyağı yaptırcak kamil bana çoluk cocukla uğraşıyorum vallaMiktar önemli değil, biz senin arkandayız.
Sana dolandırıcı diyorlar bu seferdeLan yürü git sende beni sevmiyor olabilirsin ama bir dolandiricinin arkasindada durma karakterli il azicik
Seni niye sevmiyicem olm sen kimsin sadece dedik millete şu forumda herkese para yollarsan olacağı bu. Düşme Ahmedim.Lan yürü git sende beni sevmiyor olabilirsin ama bir dolandiricinin arkasindada durma karakterli il azicik
Lan adamlar roll kovalıyor kirletme adamların konusunu aptal herif kayboldu buradanBu banlamazsa kendimi banlatirim hakkımızı yiyor formun huzurunu bozuyor iki hesaptan cekilise katılıyor belki hepimizin hakkını gaspediyor @Enişte yalanmi ustadim
Son gunun formda çekilişlere iki hesaptan katılmaya utanmiyonmu rol sahibi tanidikLan adamlar roll kovalıyor kirletme adamların konusunu aptal herif kayboldu buradan