- 15,291
- 8,286
- 113
Bol şanslar gene aynı kişiler alacak ben yatar insallah gelirGelirse bi dosta 500 veririz
Ekli dosyayı görüntüle 983099
Bol şanslar gene aynı kişiler alacak ben yatar insallah gelirGelirse bi dosta 500 veririz
Bol şanslar @wasil misafirler gittiyse gel.Gelirse bi dosta 500 veririz
Bir harfe itibar etmezsen olmaz kiO ünsüz harfe pek itibar etmedim, orada ünsüz düşmesi olmuştur dost. Allah düşürmesin.
Dün rol yaptı çekiliş yapacaktı kaldı öyle adminlere söyledim ses seda yokBol şanslar @wasil misafirler gittiyse gel.
Geçmiş olsun dostYattık mı
Bol şansGelirse bi dosta 500 veririz
Usta izGelirse bi dosta 500 veririz
29 harfimiz var 1 tanesine de itibar etmeyi etmeyiverelim.Bir harfe itibar etmezsen olmaz ki![]()
Keyfin bilir arif hocaaaaaammm29 harfimiz var 1 tanesine de itibar etmeyi etmeyiverelim.
Bol şans dostGelirse bi dosta 500 veririz
Hiç bilgim yok dost ben girgirimi yapar geçerim, herseyi kafaya takınca sakallarım beyazlıyor sonra boya alamam bunun için.Dün rol yaptı çekiliş yapacaktı kaldı öyle adminlere söyledim ses seda yok
Kendi kaybeder sorun degil de hoş olmuyor .yas kemale ermedi mi nasıl beyaz sakal yok hocAaaaaaMmmmmmHiç bilgim yok dost ben girgirimi yapar geçerim, herseyi kafaya takınca sakallarım beyazlıyor sonra boya alamam bunun için.
Sulu boya armağan edeyim hocamHiç bilgim yok dost ben girgirimi yapar geçerim, herseyi kafaya takınca sakallarım beyazlıyor sonra boya alamam bunun için.
Gelsin artık
Yok la hayata devam manasında şey ettim maç yok honduras maçlarına yumulmayak şimdiBol şans
😤😤😤Yok la hayata devam manasında şey ettim maç yok honduras maçlarına yumulmayak şimdi