- 1,491
- 560
- 113
Bol şansGelirse 1-2 kişiye “roll” hediye ederiz.
Ekli dosyayı görüntüle 953306
Bol şansGelirse 1-2 kişiye “roll” hediye ederiz.
Ekli dosyayı görüntüle 953306
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂İnceledim ben rahat ol sen maç sonu görüşelim senle özel kapiş🤨
Alın şu eniği burdan😂😂Akgül usta uçtu kupon lose şans dilemeyin 😁
pıttık warmı pıttık 😂Başını sana verelim seversin sen 12345🤣
Nerden geliyor bu mallar anlamıyorum kipıttık warmı pıttık 😂
Hay senin tipine olum akşam akşam bütün kumar hevesim Mavoldu🤣Nerden geliyor bu mallar anlamıyorum ki
Yolal deneme bonuscu seni😂😂Hay senin tipine olum akşam akşam bütün kumar hevesim Mavoldu🤣
Zeka testine girdin mi Yoksa direkt Burkon modunda mı kaldın?Hay senin tipine olum akşam akşam bütün kumar hevesim Mavoldu🤣
Bu kumar değil bu ahlâksızlık hırsızlıktır. Söz konusu para değil. 1.5 k yi hibe eden 3 k yı da hibe eder sorun değil ama aptal yerine koyup saatlerce cevap vermeyip sonra kullamdım demek hırsızlıktırgeçmiş olsun kötü olmuş kumar böyle illet işte dostu dosta kırdırıyor
orası öyle malesef dost yaptığı yanlış gelip diyebilirdi kusura bakma parayı kaybettim/harcadım vs.. sen güvenmişsin yardımcı olmuşsun para gider geri gelmez de güven kaybedildimi o daha da kötü.Bu kumar değil bu ahlâksızlık hırsızlıktır. Söz konusu para değil. 1.5 k yi hibe eden 3 k yı da hibe eder sorun değil ama aptal yerine koyup saatlerce cevap vermeyip sonra kullamdım demek hırsızlıktır
Yine noldu şantiyedeBu kumar değil bu ahlâksızlık hırsızlıktır. Söz konusu para değil. 1.5 k yi hibe eden 3 k yı da hibe eder sorun değil ama aptal yerine koyup saatlerce cevap vermeyip sonra kullamdım demek hırsızlıktır