- 23,012
- 7,966
- 113
👏🏻👏🏻👏🏻Her anı ödüle bağlamayın laa
👏🏻👏🏻👏🏻Her anı ödüle bağlamayın laa
Sen ne arıyorsun burda çık yesillige gez toz,erik merik felan yeAğam benimle eğlenii😂
Yeni konu açarız bakmadım maç var mı diye deHadi 1 maç daha gelsin abi benim bütün şansımı sen sömürmüşsün
Aman dayı ne sürprizi@akgul383 sana sürprizi attım
Sabahtandır otelde yemediğim şey kalmadı midem bulanıyor artık hamburgerden pizzadan değişik değişik tatlılardan avakadodan içeceklerden kusacağım az kaldı 🤣🤣Sen ne arıyorsun burda çık yesillige gez toz,erik merik felan ye![]()
Bizim kasiyer kızlar arasında diyormuş kı erik yiyenin a..ı kıllı olurmuş ahagaghasSen ne arıyorsun burda çık yesillige gez toz,erik merik felan ye![]()
Bak bakımYeni konu açarız bakmadım maç var mı diye de
Maçlar 1 saat sonra acele etme benceYeni konu açarız bakmadım maç var mı diye de
Poh yesinler o vakitBizim kasiyer kızlar arasında diyormuş kı erik yiyenin a..ı kıllı olurmuş ahagaghas
Kusma iyidir sıfırdan baslarsin yrme içme bahseSabahtandır otelde yemediğim şey kalmadı midem bulanıyor artık hamburgerden pizzadan değişik değişik tatlılardan avakadodan içeceklerden kusacağım az kaldı 🤣🤣
Yok ya kalsin 🤣Kusma iyidir sıfırdan baslarsin yrme içme bahse![]()
Depe gol attır Freebet gelsinHer şeyi yiyebilmek de kötü ya artık kusma noktasına geliyorum bıkıyorum en güzel en pahalı şeylerden bile
Şu an tek duam o biliyor musun sarışın Rus bile değil 🤣😂😂Depe gol attır Freebet gelsin