- 15,663
- 8,452
- 113
Ben de bimden aldığım cokoprens cakmasi ile le colami yiyim icimSabahtandır otelde yemediğim şey kalmadı midem bulanıyor artık hamburgerden pizzadan değişik değişik tatlılardan avakadodan içeceklerden kusacağım az kaldı 🤣🤣
Ben de bimden aldığım cokoprens cakmasi ile le colami yiyim icimSabahtandır otelde yemediğim şey kalmadı midem bulanıyor artık hamburgerden pizzadan değişik değişik tatlılardan avakadodan içeceklerden kusacağım az kaldı 🤣🤣
Yeni profil için çekimlere gitti@Devecibey nerdesin abi
Gelsin de faturamı ödesin ya bugün iyi para kazandı 🤣🤣Yeni profil için çekimlere gitti
Gardasim bol sans
Daimon izinli tbrkler 😁@Daimon tebrikler mesajını unuttun herhalde dost😂
Yeni adim olacak mı aslan abimm😎@Daimon tebrikler mesajını unuttun herhalde dost😂
Kazancın daim olsun reis 🧐@Daimon tebrikler mesajını unuttun herhalde dost😂
hikmet küs sana güldür onu@halil889* hikmetin yokluğu nasıl da belli oluyor bak
Dün ki fio u20 maçından gol bekliyordu hâlâhikmet küs sana güldür onu
InsallahGelsin de faturamı ödesin ya bugün iyi para kazandı 🤣🤣
O da dişlerini yaptıracak idi@halil889* hikmetin yokluğu nasıl da belli oluyor bak
Parayı bulmuş o zaman bize söylemedi öyle birşeyO da dişlerini yaptıracak idi
garibanın yüzü gülmez kankam benim için.çabaladı da atmadılar iyDün ki fio u20 maçından gol bekliyordu hâlâ
Yok ya ne para bulması ,kurban kellelerinden diş bakacam diyordu garibimParayı bulmuş o zaman bize söylemedi öyle birşey
Tebrikler@halil889* hikmetin yokluğu nasıl da belli oluyor bak
Gelsin bizim tavuğun kellesi duruyorYok ya ne para bulması ,kurban kellelerinden diş bakacam diyordu garibim
Deve felan bakcam diyorduGelsin bizim tavuğun kellesi duruyor