- 22,996
- 7,932
- 113
Gelir birazdan canım kardeşim tebrikler diyeYakistiramadim
Gelir birazdan canım kardeşim tebrikler diyeYakistiramadim
İns konu kapanır ozamanGelir birazdan canım kardeşim tebrikler diye
Geçmiş olsun abiCano sana demiştim virusbet oynuyom diye 3 saatte dpords 750 8 yaptım 40 sn yede kaybettim
Yooo hiç de bilemAz mac yazmissin bikac mac daha neden yazmadinda boyle banko oynadin demek istemis
stakede turnuvalar bitti çok kötü oldu ya keşke devam etseydiAz mac yazmissin bikac mac daha neden yazmadinda boyle banko oynadin demek istemis
Valla sorma.aslinda birazdan var bi tane 5klik katilim 10 dolar o bile yokstakede turnuvalar bitti çok kötü oldu ya keşke devam etseydi
sorum havada kaldı broGeçmiş olsun abi
valla bende aynı bitik durumdayım hayatımın en berbat bayramını geçiriyorum bu yaşta cepte sigara alcak para bile yok bilgisayarımı ilana koydum bayram diye alıcıda cıkmıyorValla sorma.aslinda birazdan var bi tane 5klik katilim 10 dolar o bile yok
Hayirli isler diyim.pokere cok vakit harcadim karsiligida olmadivalla bende aynı bitik durumdayım hayatımın en berbat bayramını geçiriyorum bu yaşta cepte sigara alcak para bile yok bilgisayarımı ilana koydum bayram diye alıcıda cıkmıyor
geç farkettik malesef güzelim bileti mal gibi bilmeden sacma sapan turnuvada yok ettmHayirli isler diyim.pokere cok vakit harcadim karsiligida olmadi
O bilet olayi sacma bi istigeç farkettik malesef güzelim bileti mal gibi bilmeden sacma sapan turnuvada yok ettm
Mutfakcano sen hangi departmandasın f/b mi
İnt uzaydan geldiği için anca girrbildim abi kusura bakmasorum havada kaldı bro
Aaa ne kadar ayıp
Özül dilelimAaa ne kadar ayıp
DalılılımÖzül dilelim