- 23,065
- 7,996
- 113
La Sivas ajdarın memleketDayı sen hani Erzumluydun
La Sivas ajdarın memleketDayı sen hani Erzumluydun
Özür Baba şarteller gidik bendeLa Sivas ajdarın memleket
Sende bi tane çek o zaman laptopu açıpÇocukluk aşkım sibel evlendi diyorum siz hayla çekim diyorsunuz 🤯
Sen yatir biz cekekÇocukluk aşkım sibel evlendi diyorum siz hayla çekim diyorsunuz 🤯
Sen domal biz gömek gibi oldu meymun kardeş bu 👰Sen yatir biz cekek
Var bitane bizim mahleden onunda adı Sibel sıkma canını yaşı var biraz ama ismi senin için yeterlidirÇocukluk aşkım sibel evlendi diyorum siz hayla çekim diyorsunuz 🤯
Estağfurullah sen yatırım yap biz cekim yapalim demiştimSen domal biz gömek gibi oldu meymun kardeş bu 👰
Bi tanede müslüm75 getir başımıza tam olsunBONUSPARKVIRUS26
🤣🤣🤣🤣Sen domal biz gömek gibi oldu meymun kardeş bu 👰
Gecersiz yatırım tutarı dedi ,0 yatırım var zaten başka şey sandikBONUSPARKVIRUS26
İyi seyirler dostSevgili hayranlarım iyi geceler hepinizi seviyorum ben laptopu açıp Sibel’ime bakmam lazım sevgiyle saygıyla kucaklıyorum hepinizi hade bb 😘
Morelim bozuk olduğunda ilk seni bulacam Ajdar beyy 😅😅Sen domal biz gömek gibi oldu meymun kardeş bu 👰
Nereyeee ohooSevgili hayranlarım iyi geceler hepinizi seviyorum sevgiyle saygıyla kucaklıyorum hepinizi hade bb 😘
bana verince herkese verir sandık yatlıtmısGecersiz yatırım tutarı dedi ,0 yatırım var zaten başka şey sandik![]()
Sabah klip cekimim var uyumam lazim menajerim erken uyu ses telerin dinlensin dediNereyeee ohoo
Yok ya vermedi sana bol.sansbana verince herkese verir sandık yatlıtmıs