- 8,886
- 5,715
- 113
Won be won
Won be won
Dağıtıyor musun dağılıyor muyuz nasıl oluyor
dost sen hayırdır bizde brown intense alcak para yok roll açıyonDeneyelim bakalim, takibe gerek yok muhabbete gelebilir dostlar basarabilirsek ulasirim 1 2 dosta
Patladik kanka yq yanlis bonus almisim 40 k cevrim.var diyo max 15 cekebiliyon bir de kombine sarti varmisDağıtıyor musun dağılıyor muyuz nasıl oluyor
ne aldın la@Shellac konu kilit dost yanlis bonus almisiz cok uzun surcek
O ne la öyle sevr anlaşması gibiPatladik kanka yq yanlis bonus almisim 40 k cevrim.var diyo max 15 cekebiliyon bir de kombine sarti varmis
O nasıl bonusmuş öyle dost. Siteye bağışlasan daha iyiymişPatladik kanka yq yanlis bonus almisim 40 k cevrim.var diyo max 15 cekebiliyon bir de kombine sarti varmis
Kalan çevrim 36 kasa sıfır kalan çevrim bir sonraki yatırımdan devam edecekKalan çevrim miktarınız 36.300 tl maks çekim 15.000 tl
Akın dosta nazar ettilerKalan çevrim miktarınız 36.300 tl maks çekim 15.000 tl
2 kere kombine kupon tutturmasi lazımAkın dosta nazar ettiler
ne bonusu aldın kanka nedir buKalan çevrim miktarınız 36.300 tl maks çekim 15.000 tl
Hadi tutturdu diyelim Max çekim 15k ne alaka2 kere kombine kupon tutturmasi lazım
%100 freebet kanka hep aliyodum sartlari degismis bizde freebetle yuksek vurunca 40 k cevrim ciktine bonusu aldın kanka nedir bu
hakket mi%100 freebet kanka hep aliyodum sartlari degismis bizde freebetle yuksek vurunca 40 k cevrim cikti
Site ne kankam%100 freebet kanka hep aliyodum sartlari degismis bizde freebetle yuksek vurunca 40 k cevrim cikti
Nora kankaSite ne kankam
Cekim verdim iptal etmelerini bekliyom cevrim yapamam aga 36 k cevrim var diyo kombine bide@akin1996 batırmayı başardık mı bebeğim 😞
Frebet degısmısmıNora kanka