- 5,118
- 2,540
- 113
Ölüden gt umuyor işte bizim kafalar gitmiş tahmin falan çıkmaz kiYok be kanka keyfim de yok pek bakmadım yaparsın sen
Ölüden gt umuyor işte bizim kafalar gitmiş tahmin falan çıkmaz kiYok be kanka keyfim de yok pek bakmadım yaparsın sen
Hayirdir insallahYok be kanka keyfim de yok pek bakmadım yaparsın sen
Sallapati de tahmin etsek analizde etsek yatacağı varsa yatiyor zaten agaÖlüden gt umuyor işte bizim kafalar gitmiş tahmin falan çıkmaz ki
Tahirime soralim dedik keyfi yokmusKnk sen kendin bulamıyormusun
Bol sansYapabilirsek 3 adim dostlara ulasiriz
Gtten sıkma işi şansa varsa oluyor yoksa analiz falan işlemiyor zatenSallapati de tahmin etsek analizde etsek yatacağı varsa yatiyor zaten aga
Bilmiyom ki kanka bi huzursuzluk var arada majör depresyon tutuyor klasik onlardandırHayirdir insallah
Tahirle benim kafalar üç aşağı beş yukarı aynı işte o da salmış iş çıkmaz o kafadanTahirime soralim dedik keyfi yokmus
Iyi ol kankamBilmiyom ki kanka bi huzursuzluk var arada majör depresyon tutuyor klasik onlardandır![]()
major depresyon ne aqBilmiyom ki kanka bi huzursuzluk var arada majör depresyon tutuyor klasik onlardandır![]()
Hayattan beklentisini azaltmış mutsuz insanmajor depresyon ne aq
Hep beraber kardeşim inşallahIyi ol kankam
Ulan ne güzel be tek kalemde derdimize isim bulmuşlarHayattan beklentisini azaltmış mutsuz insan
Ben öyle yaşıyorum en azındanUlan ne güzel be tek kalemde derdimize isim bulmuşlar
Bende öyleyim knk büyük beklentilerim hiç bir zaman olmadı kafam rahat olsun kâfi.Ben öyle yaşıyorum en azından