- 9,009
- 5,946
- 113
Muhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
1
Ekli dosyalar
-
156.6 KB Görüntüleme: 49
Bol şansMuhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
Bol sansMuhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
Selam aleyküm dostum şansın daim olsun inşallah 🙏🏻Muhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
Aleykum selam dostum tesekkur ederimSelam aleyküm dostum şansın daim olsun inşallah 🙏🏻
Rica ederim 😇Aleykum selam dostum tesekkur ederim
Bol şans. Geçen sana o takımlara basma GS takım 2.5 al dedim almadın 😁.Muhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
Bu gece dönüm noktamiz insallah 154 tl ile 154 k alcaz 😃Bol şans. Geçen sana o takımlara basma GS takım 2.5 al dedim almadın 😁.
Haydi inşallahBu gece dönüm noktamiz insallah 154 tl ile 154 k alcaz 😃
bol şanslar rezzzMuhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
Aslan kardesim benim rezzzzbol şanslar rezzz
Bol şans akınım 154 rupi miMuhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
Bol şans diliyorum gardaşım 🙏Muhabbet konusu gibi küçük kasayla hedef cok.... malesef fakiriz bi süredir
1
Yen kardesim 154 yen artik boyle kdkddkBol şans akınım 154 rupi mi
Sagolasin agabey🤩Bol şans diliyorum gardaşım 🙏
Malesef kanka elim ayagim titriyohala sonuclanamdı mı
Gözlemeci tahir nerde gözükmüyorYen kardesim 154 yen artik boyle kdkddk
sinyalci tahir nerde yine hangi konuyu takip ediyorMalesef kanka elim ayagim titriyo