- 21,811
- 17,847
- 113
Bir buçuk adım mı oldu dost kebap gibi roll maşallahImkani var mi kanka ya patladik bile
Bir buçuk adım mı oldu dost kebap gibi roll maşallahImkani var mi kanka ya patladik bile
Yorum yapmayım şimdi kazan adına 2k roll açalım ❤😎😂😂Iyi olcagiz kardesim nasilsinn
Dk 89 sa gorunuyo paylasım 15 dk olmus bıtmedımıUla korner olmuyor
Knk o tutmustu ben 2. Adjmi oynadim 15 dk korner yokDk 89 sa gorunuyo paylasım 15 dk olmus bıtmedımı
Burasi patates hocam hareket yok baksanaBaktım son 4 rollden en yüksek miktar burası hemen buraya geldim. Tek kasa tek hedef tek dua.
Ekli dosyayı görüntüle 959775
Can cekisiyo knk 2.adimRoll devam ediyor mu
Metin hocam maçtamisin, dakika skor alabilirmiyiz durum nedirDk 89 sa gorunuyo paylasım 15 dk olmus bıtmedımı
KornerMetin hocam maçtamisin, dakika skor alabilirmiyiz durum nedir
Korner bu belli olmaz dost 1 dakikada 2 tane çıkabiliyor. Korner bahsinin mantığı da yok ki yorum yapayım.Burasi patates hocam hareket yok baksana
Yok aga olmadiKorner
Kornet beklıyoruz anlamında dedım la adamaYok aga olmadi
45 dk 0 ile bitecek hocam abdest almak lazimKorner bu belli olmaz dost 1 dakikada 2 tane çıkabiliyor. Korner bahsinin mantığı da yok ki yorum yapayım.
Üflemeye devam arif efendiKorner bu belli olmaz dost 1 dakikada 2 tane çıkabiliyor. Korner bahsinin mantığı da yok ki yorum yapayım.
Maçta hiçbir şey yok, ne gol ne korner ne kart ne ofsayt 2 taç yapıp bitirecekler yarıyı hep Amerikanın oyunları bunlar.45 dk 0 ile bitecek hocam abdest almak lazim
Bol şanslar1.adim hedef 3 adim