- 21,804
- 17,842
- 113
Haram zıkkım olsun yediklerimiz diye dua edelim o haldeHaram yemek istiyoruz hocam maalesef
Haram zıkkım olsun yediklerimiz diye dua edelim o haldeHaram yemek istiyoruz hocam maalesef
O değilde insanlar çok kötüHaram zıkkım olsun yediklerimiz diye dua edelim o halde
YokKazandı mı
Dm cevap verecek misin yoksa forumda hiç bir konuya yorum yazamayacak duruma düşüreyim mi seni ?N’oluyo burada şddşdşdşdş
Hangi insanlar onlar beddua edeyimO değilde insanlar çok kötü
Hocam selamünaleyküm bir sorum engin iliminizle aydınlatırmısınızHangi insanlar onlar beddua edeyim
Eyvah eyvah firjir reisDm cevap verecek misin yoksa forumda hiç bir konuya yorum yazamayacak duruma düşüreyim mi seni ?
Geçmiş olsun mu tebrikler mi demeliyiz soyisimdaşım iyi geceler ❤🍀Cümleten hayırlı geceler dostlar, bugün yoktuk kimse yoklugumu fark etmemiş. @Calypso13 @Malatyali44 hiç yakıştiramadim size 😂
Tam sendne 10k borc isteyecektim dm i actim sen yazdin. Biz de yeni toplanıyoruzCümleten hayırlı geceler dostlar, bugün yoktuk kimse yoklugumu fark etmemiş. @Calypso13 @Malatyali44 hiç yakıştiramadim size 😂
Eyv kardeşim cansın, bizim sonumuz genelde hep geçmiş olsun dostum. Nasılsın her şey yolunda miGeçmiş olsun mu tebrikler mi demeliyiz soyisimdaşım iyi geceler ❤🍀
Sefere çıkmışsindir diye rahatsız etmek istemedik seni inanmazsan aha @Calypso13 ya sor dost.Cümleten hayırlı geceler dostlar, bugün yoktuk kimse yoklugumu fark etmemiş. @Calypso13 @Malatyali44 hiç yakıştiramadim size 😂
Hosgeldin reisssEyv kardeşim cansın, bizim sonumuz genelde hep geçmiş olsun dostum. Nasılsın her şey yolunda mi
Dogru sahidimSefere çıkmışsindir diye rahatsız etmek istemedik seni inanmazsan aha @Calypso13 ya sor dost.
Sana feda olsun güzel kardeşim 😂 bu gecelik erken müsade isteyecem. Hizmet sektörünün aw bu arada kardeşim. Ne güzel sahaha kadar muhabbet ederdik ama haftasonu iş var malesef 😂Tam sendne 10k borc isteyecektim dm i actim sen yazdin. Biz de yeni toplanıyoruz
Git dinlen agacim. Allah kolaylik versin dikkat etSana feda olsun güzel kardeşim 😂 bu gecelik erken müsade isteyecem. Hizmet sektörünün aw bu arada kardeşim. Ne güzel sahaha kadar muhabbet ederdik ama haftasonu iş var malesef 😂
El aynı işte 30 gün rapor devamkeEyv kardeşim cansın, bizim sonumuz genelde hep geçmiş olsun dostum. Nasılsın her şey yolunda mi
Tekkemiz aç susuz kaldı birkaç gündür hocam. Güzel bir kaynak bulayım dedim tee Urfa'ya kadar cihad ettim. Bir culsuz ile karşılaştımSefere çıkmışsindir diye rahatsız etmek istemedik seni inanmazsan aha @Calypso13 ya sor dost.
Dikkat et kardeşim dinlenmene bak yorma kendini çok gecen güzel olsun şansin bol olsunEl aynı işte 30 gün rapor devamke