Doku sagolsunBu saatte ki bültene iyi bile geldin
Doku sagolsunBu saatte ki bültene iyi bile geldin
He vallaDoku sagolsun
şu ikiyi 3 kişi yapaıyormuyuz ahhahahaYav onları konuşuruz özelden sende donumuzu kilodumuzu ne varsa saçtın sağa sola
Mantıklı kardeşim dediğin gibi yapKnk ben bugün bu kasayla sabaha kadar oynardım hiç problem yok ama çok çok 12 olmaz 17 olurdu bu bültenle sabaha kadar asker gibi dikilir kalırdık rezilliği de cabası vur kaç yapmayı bazen bilmek lazım
Tamam aga dediğin olsun ben öyle istekleri olan biri değilim gizli pazarlık işleri bana göre değil açık açık soyliyim dedim de açarımYav onları konuşuruz özelden sende donumuzu kilodumuzu ne varsa saçtın sağa sola
kaşmer site o banada aynısnı yaptıBu arada vatana millete hayırlı olsun youcas iki gün üst üste çekim verdik nb yaptı ulan o kadar mesaimiz var insan bi nereye gidiyorsun der demi.
bu abi biri miTamam aga dediğin olsun ben öyle istekleri olan biri değilim gizli pazarlık işleri bana göre değil açık açık soyliyim dedim de açarım![]()
Kendine yakışanı yapmışBu arada vatana millete hayırlı olsun youcas iki gün üst üste çekim verdik nb yaptı ulan o kadar mesaimiz var insan bi nereye gidiyorsun der demi.
Birileribu abi biri mi
Herkese ayni muameleden cekiyor kasarlarUlan 4-5 defa 2.5 2.5 hep 2.5 altı yat yok kayıp kayıp sorun yok iki gün çekim yaptık para hesaba gelmeden şutladı beni zalımlar
Freebet veren yerlerin alayinda öyleyim sormaUlan 4-5 defa 2.5 2.5 hep 2.5 altı yat yok kayıp kayıp sorun yok iki gün çekim yaptık para hesaba gelmeden şutladı beni zalımlar
ödemeleride hızlı yapıyorlardı be benide nb yaptılarUlan 4-5 defa 2.5 2.5 hep 2.5 altı yat yok kayıp kayıp sorun yok iki gün çekim yaptık para hesaba gelmeden şutladı beni zalımlar
No Bonus olduğunu nasıl anlıyorsunHerkese ayni muameleden cekiyor kasarlar
Bana seç dedi seni seçer miyim senceEvet onu diyom ver 500 yapayim roll hgg
akın bi liste vermişti ordan takılıyorum para olduğundaFreebet veren yerlerin alayinda öyleyim sorma
Profilde bonusa uygun kisminda hayir yaziyor veya direkt bonus isaretinin oldugu logo gidiyorNo Bonus olduğunu nasıl anlıyorsun
Nora hariç alayı nobonus o da kapattı zatenakın bi liste vermişti ordan takılıyorum para olduğunda
1 e1 betvakti
2.5 2.5 nora
2ye1 betgray
500e 500 joker
2.5 a 2.5 youcas