- 5,118
- 2,540
- 113
Selçuksportsdan mı izliyon ne bu hantallık kardeşim düzgün takip etsene şu rollingi ayıp yaGoll beeee
Selçuksportsdan mı izliyon ne bu hantallık kardeşim düzgün takip etsene şu rollingi ayıp yaGoll beeee
Benm varlığım yeter 🤣Bu ne kardesım adam kendi takip ediyor
Selektör yapıyoruz kardeşim valla hshdhdFarlar açık kalmış kankam
Kanka 10 yapip cekiyorum hemenPatlar dedim ama yanıldım galiba
Korner beeeeeSelçuksportsdan mı izliyon ne bu hantallık kardeşim düzgün takip etsene şu rollingi ayıp ya
iban atayım seriden hadi kopyaladım mesaj kısmında bekliyorum atmak içinKanka 10 yapip cekiyorum hemen
hah böyle böyle yakalarsın bizi az gayret knkKorner beeeee
Kardeşim benim geç gelmelerim meşhurdur geriden takip bizimkisi hahdhhah böyle böyle yakalarsın bizi az gayret knk
Nabiyon dürzüBu ne kardesım adam kendi takip ediyor
Hakan yavaşKardeşim benim geç gelmelerim meşhurdur geriden takip bizimkisi hahdh
Yani benimde geç gelmeyi tercihlediğim zamanlarım olmuştur özelden bir ara anlatırımKardeşim benim geç gelmelerim meşhurdur geriden takip bizimkisi hahdh
Tercih değil bizimkisi zorunlulukYani benimde geç gelmeyi tercihlediğim zamanlarım olmuştur özelden bir ara anlatırım![]()
Bende hedefi çok yükseltmeyelim diye ara ara geç geliyorum yoksa 7/24 canavarım canavarTercih değil bizimkisi zorunluluk![]()
Emin ol söz hakkı doğunca herkes canavar ksksBende hedefi çok yükseltmeyelim diye ara ara geç geliyorum yoksa 7/24 canavarım canavar
Daha 27 adım var kardeşimHadi lan at son adımı açız @akin1996