Woooonnnn @Baskhetci27
Hakanla mhacka yi ele sen hahdhdisyan çıkar arkadan gelelim
Ben de seni tanimiyorum dost tebrik ederim ama yine deBeyler 12 düz kalıcak dağıtım işini de kime atacağına da tahir baksın efendi düzgün adam ben hiç ama hiç birinizi tanımıyorum
Kesene bereket dostBeyler 12 düz kalıcak dağıtım işini de kime atacağına da tahir baksın efendi düzgün adam ben hiç ama hiç birinizi tanımıyorum
Duygularıma hakim olamıyorum suanBeyler 12 düz kalıcak dağıtım işini de kime atacağına da tahir baksın efendi düzgün adam ben hiç ama hiç birinizi tanımıyorum
kesene bereket usta bir roll açılır bunun şerefineBeyler 12 düz kalıcak dağıtım işini de kime atacağına da tahir baksın efendi düzgün adam ben hiç ama hiç birinizi tanımıyorum
1 adım daha yok mu 😀Beyler 12 düz kalıcak dağıtım işini de kime atacağına da tahir baksın efendi düzgün adam ben hiç ama hiç birinizi tanımıyorum
vur gelirse bizide görHepiniz sağolun agalar kusurata bi masa tenisi vurup geleyim
Vur gelHepiniz sağolun agalar kusurata bi masa tenisi vurup geleyim
Kesene bereketBeyler 12 düz kalıcak dağıtım işini de kime atacağına da tahir baksın efendi düzgün adam ben hiç ama hiç birinizi tanımıyorum
Ben Akın açtığında ne dedim patlarsan ben varım rahatta kal dedim demi sen şahitsin bakDuygularıma hakim olamıyorum suan
Kaç kisi seçeyim bu iş benlik değil normalde amaHepiniz sağolun agalar kusurata bi masa tenisi vurup geleyim
Bugün senin günün 😀Duygularıma hakim olamıyorum suan